2777
2789
عنوان

از شدت تنهاییم همينقدر بگم

133 بازدید | 20 پست

که الان فهمیدم فردا تولدمه نه خودم برام مهم بود که یادم بمونه نه کسی بوده تبریک بخواد بگه

جدی از این همه آدم من یکیو ندارم تولدمم تبریک بگه🙁

غرق شوی میمیری چه در دریا چه در رویا 

تولدت مبارک بانو

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معمولا این ارتباطات و حس‌هادر خانواده‌هاییه که پدر و مادر سن مسنی و پیری دارنو دوست نیستن باهم

نه اتفاقا جونن ولی خب اونام سرشون گرمه مشکلات خودشونو دارن 

منم که پیششون نیستم

غرق شوی میمیری چه در دریا چه در رویا 

یاد بخیر چقدر منتظر موندم بعد مامانم غروب زنگ زدم بهش یادش نبود تولده هیچی نگفت 

آبجیمم بادش نبود و خاله هام همینطور 

فقط شوهرم تبریک گفت بهم 

اونم خیلی بهم نچسبید 

چون برای تولدم ببیط کنسرت گرفت با مامانم و آبجیم بریم و من واقعا قصد داشتم اصلا حرف نزنم با اونا 

حداقل یکی دو هفته 

شدی اولین نفر❤️

قربونت برم خب

الهی هیچوقت دلت غم نبینه، حال این روزاتم خیلی زود روال شه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-