2777
2789
عنوان

تنها کسی که دوستت داره کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مممنونم عزیزم همچنین شما باورتون میشه پاهامو بوس میکنه امشب سرنماز بودم اومد بوسم کرد خودش گفت مامان ...

من ک دلم کلا براش ضعف رفت 😍😍😍

اندوه کسی را نکشت،اما ما را از همه چیز تهی ساخت

تنها کسی که عشقش بهم واقعی وتموم نشدنی مادرم

عالیه خدا مادرتو برات حفظ کنه آمین

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

هیچ کس

خودت چی؟ یه نمه عشق به خودت بده جای دوری نمیره

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

خیلی ها هستن ولی اصل کاری خدا هست و بس

بسیار عالی

هیچکس واقعا حتی نزدیک ترینام

تنها نیستی

ان شالله خدا چنین هدیه ای به شما بده لذت شو ببرین😍

اتفاقا میخواستم بهتون بگم سرنمازاتون برای منم دعا کنید خدا ی دوقلو پسر بهم بده مثل پسر شما همین قدر با معرفت

اندوه کسی را نکشت،اما ما را از همه چیز تهی ساخت

نمی‌دونم

من حس بی نهایت خوبی نسبت بهت دارم... امیدوارم تو زندگی به هر چی میخوای برسی...و آدمای اطرافت قدرتو بدونن... چون حس میکنم روح زیبایی داری.. نمیدونم چطور بگم ولی وایب و انرژی و فرکانس فوق العاده ای ازت میگیرم :))))

کسی که بی ریا از ته دلش دوسم دل قطعا مامانمه

عالیه

مادربزرگم

عزیزمممم خدا مادربزرگ عزیزتون رو برات حفظ کنه آمین

اتفاقا میخواستم بهتون بگم سرنمازاتون برای منم دعا کنید خدا ی دوقلو پسر بهم بده مثل پسر شما همین قدر ...

ان شالله میده از خزانه خدا که کم نمیاد 😍الانم ۴ طاق دست و پاشو کرده خوابیده پیشم 😅