2777
2789

بیشتر از یک ماهه از جایی که بودیم خانواده شوهرم من و همسرمو  بیرون کردن و چون ناگهانی بود بی جا مکان بودیم یجایی اومدم خونهدمادربزرگ همسرم که شرایط زندگی جالب نیست جا مرفهی نیست در حدی که فقط بگذره و من هیچوقت اینجور زندگی نکردم بتازگی جنین بیست هفتمو از دست دادم شوهرم از لحاظ روحی داغونه میخوام گریه کنم برا بچه ای که رفت قیافه پدر مادر همسرم میبینم میریزم تو خودم هر کاری میخوایم بکنیم به در بسته میخوریم روزای خیلی سختی رو دارم میگذرونم من ادم قوی هستم ولی وقتی قیافه مظلوم و درمونده شوهرم میبینم میشکنم چرا از در دیوار داره واسمون میباره چرا خدا اینجوری داره باهام تا میکنه گناهمون چی بود اخه فقط خواستیم زندگی کنیم نزاشتن🥺 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام اینا می‌گذره بچه‌دار میشی تازه اول زندگی خونه‌دار میشی خونه خوب می‌گیری تمام اینم می‌گذره نه خ ...

من غصه خونه اینا رو نمیخرم دلم فقط برا بچه کبابه😭

خدا قهرش نیاد من به این نتیجه رسیدم وقتی از خود خدا مستقیم چیزی میخوای بهت نمیده باید یکیو واسطه قرار بدی .نمیدونم شایدم برا من اینجوریه .

نذر صلوات برا شهید ابراهیم هادی بگو برا آروم گرفتن دلت و خونه گرفتنو هرچی که احتیاج داری حل بشه ایشالا که مشکلاتتون حل میشه.

خدا قهرش نیاد من به این نتیجه رسیدم وقتی از خود خدا مستقیم چیزی میخوای بهت نمیده باید یکیو واسطه قرا ...

باورت میشه انقدر فشار رومه هیچ امام و پیغمبری یادم نمیاد اعصاب هیچیو ندارن 

باورت میشه انقدر فشار رومه هیچ امام و پیغمبری یادم نمیاد اعصاب هیچیو ندارن

میفهممت من خودم ادم معتقد و مذهبی نیستم زیاد.یماه پیش تو یه وضعیت افتضاحی بودیم بابام کار نداشت وضعیت خورد و خوراکمون افتضاح بود .افسرده شده بودم داشتم به خودکشی فکر میکردم ینی بریده بودم از زندگی .تو سایت میگشتم دیدم یه خانمی همچین توصیه ای کرده امتحان کردم نمیدونم چجوری شد شبش نذر کردم صبح بابام سرکار بود.

میفهممت من خودم ادم معتقد و مذهبی نیستم زیاد.یماه پیش تو یه وضعیت افتضاحی بودیم بابام کار نداشت وضعی ...

چه خوب من با این شرایط روحیم در حال حاضر بی اعتقاد ترین