2821
2789

بیشتر از یک ماهه از جایی که بودیم خانواده شوهرم من و همسرمو  بیرون کردن و چون ناگهانی بود بی جا مکان بودیم یجایی اومدم خونهدمادربزرگ همسرم که شرایط زندگی جالب نیست جا مرفهی نیست در حدی که فقط بگذره و من هیچوقت اینجور زندگی نکردم بتازگی جنین بیست هفتمو از دست دادم شوهرم از لحاظ روحی داغونه میخوام گریه کنم برا بچه ای که رفت قیافه پدر مادر همسرم میبینم میریزم تو خودم هر کاری میخوایم بکنیم به در بسته میخوریم روزای خیلی سختی رو دارم میگذرونم من ادم قوی هستم ولی وقتی قیافه مظلوم و درمونده شوهرم میبینم میشکنم چرا از در دیوار داره واسمون میباره چرا خدا اینجوری داره باهام تا میکنه گناهمون چی بود اخه فقط خواستیم زندگی کنیم نزاشتن🥺 

تمام اینا می‌گذره  بچه‌دار میشی تازه اول زندگی خونه‌دار میشی خونه خوب می‌گیری تمام اینم می‌گذره نه خوشی می‌مونه نه غم همه چیز می‌گذره

۲۶ساله ام اما رنگ جوانی شادی آزادی رهایی استقلال ندیده ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تمام اینا می‌گذره بچه‌دار میشی تازه اول زندگی خونه‌دار میشی خونه خوب می‌گیری تمام اینم می‌گذره نه خ ...

من غصه خونه اینا رو نمیخرم دلم فقط برا بچه کبابه😭

من غصه خونه اینا رو نمیخرم دلم فقط برا بچه کبابه😭

همه بچه از دست دادن حتی بعضیا دو تا بچه از دست دادن دوباره بچه‌دار میشی اصلا ناراحت نشو

خدا قهرش نیاد من به این نتیجه رسیدم وقتی از خود خدا مستقیم چیزی میخوای بهت نمیده باید یکیو واسطه قرار بدی .نمیدونم شایدم برا من اینجوریه .

نذر صلوات برا شهید ابراهیم هادی بگو برا آروم گرفتن دلت و خونه گرفتنو هرچی که احتیاج داری حل بشه ایشالا که مشکلاتتون حل میشه.

بعنی یروزی میریه که من دیگه به این بچه فکر نکنم یادم بره

بله

خدا بهترشو بهت میده خدا بهترین چیزا رو برات قم می‌زنه

خدا قهرش نیاد من به این نتیجه رسیدم وقتی از خود خدا مستقیم چیزی میخوای بهت نمیده باید یکیو واسطه قرا ...

باورت میشه انقدر فشار رومه هیچ امام و پیغمبری یادم نمیاد اعصاب هیچیو ندارن 

باورت میشه انقدر فشار رومه هیچ امام و پیغمبری یادم نمیاد اعصاب هیچیو ندارن

میفهممت من خودم ادم معتقد و مذهبی نیستم زیاد.یماه پیش تو یه وضعیت افتضاحی بودیم بابام کار نداشت وضعیت خورد و خوراکمون افتضاح بود .افسرده شده بودم داشتم به خودکشی فکر میکردم ینی بریده بودم از زندگی .تو سایت میگشتم دیدم یه خانمی همچین توصیه ای کرده امتحان کردم نمیدونم چجوری شد شبش نذر کردم صبح بابام سرکار بود.

میفهممت من خودم ادم معتقد و مذهبی نیستم زیاد.یماه پیش تو یه وضعیت افتضاحی بودیم بابام کار نداشت وضعی ...

چه خوب من با این شرایط روحیم در حال حاضر بی اعتقاد ترین 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز