2777
2789
عنوان

محل ندادم الانم بدجور دلتنگشم

262 بازدید | 18 پست

خیلی وقته امروز اهنگ فرستاده بود بعد من سین نزدم الان دیدم پاکیدش یعنی چی دیشبم نبودم منتظرم بود اخرش گفت شب بخیر بعد من الان انقد دلتنگش شدم ک حد نداره چکار کنمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخواید رابطه اتون تموم بشه بی محلی رو ادامه بدید، اگه میخواید رابطتون درست بشه سر حرف رو باز بکنید و سعی کنید صمیمی تر بشید، خیلیم ساده، ما پسرا بین همجنسمون بعد جدایی و دعواهای شدید همین شکلی اوکی میشیم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

دیگه وقتی طرف پیام و اهنگ داده یعنی خاسته منت بکشه این جواب ندادن و محل ندادن خیلی بی کلاسیه

حد اقل سین میزدی و ناراحتم بودی میگفتی و کم کم بحث باز میشد و اشتی

فک کن پا رو غرورت بزاری پیام بدی طرف دلت تنگ شده بعد ببینی اون حتی سین نمیزنه 

خودتم باشی متنفر میشی

خب من سرد شدم ب دلایلی البته اینارم میدونم ولی دلم پیششه

خب میگم هدفتونو مشخص کنید، دلیل کات مهمه چی بوده، اگه الکی بهم خورده ارزش نداره این جدایی ولی اگه دلیل مهمیه پس بهتره سعی کنید بی محلی کنید حتی بلاک کنید و هرچی ازش دارید پاک کنید

دیگه وقتی طرف پیام و اهنگ داده یعنی خاسته منت بکشه این جواب ندادن و محل ندادن خیلی بی کلاسیهحد اقل س ...

شما مشخصه تجربه های خوبی داری درود به شما منم همینو گفتم

خب من سرد شدم ب دلایلی البته اینارم میدونم ولی دلم پیششه

وقتی دلت پیششه سردم ک شدی حرف بزن فاصله فقط ب نیود هم عادتتون میده

یا بگو مثلا یروز حرف نزنیم ولی اینطوری خبر دادی بهش نه بی محلی ک طرف ندونه چکار کنه

کل مشکلات روابط حرف نزدنه همینبی محلی و حرف نزدن باعث میشه ادما ب راحتی ب نبود هم عادت کنن حتی اگه ج ...

آفرین متاسفانه همینه، حتی برای ما پسرا، میدونید همیشه فکر میکنم اگه خانما بعد جدایی کمی مرزشونو باز تر بذارن خودشون جلو بیان خیلی بهتره چون پسرا معمولا راحت تر کنار میان و کینه رو میذارن کنار تا خانما، دنیا دو روزه این دنیا ارزش جدایی و دعوا نداره، مشخصه شما خانم بالغی هستید