2777
2789
عنوان

عشقم بهم برگشت از سوزه ای ک تو قران خوندم خداایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این همه سوره رو پشت سر هم بخونم غش میکنم

اونم بقره ک با تندخوانی خودش ۵۰ دقیقه اس 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
جدی هستی ؟؟؟کار دیگ ای نکردی ؟؟؟من نماز نمیخونم....نمیشه انجام بدم؟؟عزیزم سوره ی بقره ک خیلییییی طول ...

نماز اول وقت بخونی درست میشه اصلا شاید نیاز به ختم  و.. اینها هم نباشه. هیچوقت نماز رو ترک نکن

شاید رفتنش یه مصلحتی و یه خیری توش بوده....چرا بخوایم بزور برای بدست آوردن کسی تلاش کنیم؟ اتفاقا همون آدم ممکنه بعدا بشه بلای جون ما پس اینکارا رو نکنیم :)

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

شاید رفتنش یه مصلحتی و یه خیری توش بوده....چرا بخوایم بزور برای بدست آوردن کسی تلاش کنیم؟ اتفاقا همو ...

میگ خدا اگ قرار باشه خواسته ات روبهت نده

حتی شرایط اینونداری ک‌بابت اون خواسته دعاکنی

حتی اگر طرفم ب صلاح اسی نبوده باشه ممکنه بخاطر دعاهای اسی طرف ب صلاحش شده باشه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

خداروشکر

واقعا تاپیکت خوشحالم کرد

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

میگ خدا اگ قرار باشه خواسته ات روبهت ندهحتی شرایط اینونداری ک‌بابت اون خواسته دعاکنیحتی اگر طرفم ب ص ...

ولی خب من اینو یه جور دعا نویسی میدونم....

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

@fatemeh_6981‍