2777
2789
عنوان

امروز دکتر آب پاکی ریخت رو دستم و گفت شوهرت دوست نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلید قلب‌ها در دست خداونده بجای اینکه خودت رو اذیت کنی بفکر راه چاره باش علاوه براینکه بخودتو زندگیت برسی  از دعاها و اذکاری که برای جلب محبت هست استفاده کن مثلا  تو روایات هست قبل از سیر شدن دست از غذا خوردن بکش ...

دکتری ۱۱ سال پیش به من گفت از این آدم واسه تو شوهر در نمیاد فردا برو طلاقتو بگیر حالا همین آدم گل سر ...

خدا رو شکر عزیزم 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
چجور دست ب یکی کردن دکتر و خودم انتخاب کردم

مثلا شاید همسرت گفته منم خانوممو دوس دارم ولی میخوام بترسونمش قدر زندگیمون بدونه و.......شاید براهمین مشاور برا نجات زندگیتون و اصلاح کردنتون با همسرتون همکاری کرده

الله اعلم

سعی کن یه مدت با زبون خوش و نرم حرف بزنی بیشتر محبت کنی اگه رفتارش تغییر نکرد دیگه حرف مشاورت رو جدی ...

اصلا تحت هیچ شرایطی دوست نداره باهام حرف بزنه حتی نگامم نمبکنه

این مشاور واقعا ادم خوبیه؟؟؟ یوقت جلو شما حرفای من دراوردی از طرف شوهرتون بگه یا برعکس....

امروز مشاوره داشتیم من زود تر از شوهرم رفتم داخل مطب گفت قبل از اینکه شوهرت بیاد بیا حرف بزنیم و این حرفا رو زد گفت بفکر خودت باش