2777
2789

بعد شش روز تاخیر بی بی چک زدم ی هاله خیلی میکروسکوپی انداخت ننداختمش دور بعد سه چهار ساعت پررنگ شد رفتم ازمایش خون منفی بود 

ممکنه ازمایش خون خطا کنه یا هنوز بتا پایین باشه نشون نده

مرسی که از تجربه هاتون برام می گید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیبی چک ممکنه خطا کنه ولی ازمایش خون دقیقتر هست دیگه ، تیتربتات چند بود؟ برای منم اتفاق افتاده بیبیم ...

تیتر بتا ندادم تو درمانگاه ازم خون گرفتن پنج دقیقه ای هم جواب دادن گفت ما فقط میگیم منفی یا مثبته 

یعنی ممکنه خطا داشته باشه؟

من نمیدونم برای این ازمایش مثبت و منفی چکار میکنن حقیقتا، اگر انشالله مثبت باشه سریع بتا میره بالا و از شک درمیای، همون بیبی چک پررنگ پررنگ میشه 

من نمیدونم برای این ازمایش مثبت و منفی چکار میکنن حقیقتا، اگر انشالله مثبت باشه سریع بتا میره بالا و ...

ی کیت می ذارن تو نمونه خون ی چیزی مثل همون بی بی چکه اینجا ب جای ادرار خونتو می زنن

من نمیدونم برای این ازمایش مثبت و منفی چکار میکنن حقیقتا، اگر انشالله مثبت باشه سریع بتا میره بالا و ...

به شدت سرما خوردم رفتم ازمایش بدم از شک دربیام راحت قرص بخورم ولی می ترسم باز