2777
2789
عنوان

کسی میدونه اگه رحم زخم باشه وبترداری اتفاق بیفته چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 19 پست
عزیزممم ایشالله زودتر دامنت سبزشه خدا ی نی نی تپلی صحی و سالم بده بهت

ممنون من دوتابچه دارم. کوچیکه یکسال ونیمشه. دهنم سرویسه

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

ممنون من دوتابچه دارم. کوچیکه یکسال ونیمشه. دهنم سرویسه

اخیییی خداااا😍😍

خدا کنه ماهم شرایطمون اکی شه صاحب بشه بشیم

میگم بابت اون موضوعی ک بالا گفتم بهت فعلا صبرکنم؟ تا ببینم پریود این ماهم چطوریه یا برم دکتر

🥰😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخیییی خداااا😍😍خدا کنه ماهم شرایطمون اکی شه صاحب بشه بشیممیگم بابت اون موضوعی ک بالا گفتم بهت فعلا ...

بری بهتره من ک لفتش دادم خداکنه چیزی نباشه. 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

ایشاالله ک چیزی نیست اخه فقط یکبار اینطوری شدم

خب صبرکن اگه این ماه طبیعی بود نرو