2777
2789
عنوان

شما هم اوایل دانشگاه اینطوری بودید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست
من ترم اول ۸۰ کبلو بودم ۶۰ کیلو شدم. خوابگاهی بودیم خواب اصلا نداشتیم از ۷صبح تا ۶ دانشگاه بودیم بعد ...

من خیلییی برا اینکه راه دور قبول نشدم غصه می‌خوردم ولی الان میگم خوب شد 

واقعا خیلی دردسر داره زندگی کردن با آدمایی ک نمیشناسی 

غذا پختن و تمیز کاری و مراعات حال دیگران و محدود کردن خودت و.... مخصوصا اگه درون‌گرا باشی که عذابه

تموم کردی شما؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلییی برا اینکه راه دور قبول نشدم غصه می‌خوردم ولی الان میگم خوب شد واقعا خیلی دردسر داره زندگی ...

من ۲۰ سال قبل دانشجو بودم😄 ولب واقعا روزای بدی بود دوترم‌اول هبچوقت یادم‌نمیره. ۱۶نفر آدم هرکدوم ار یه شهر و فرهنگ توی یه اتاق بزرگ‌ یکی فردا کلاس داشت دلش میخواست بخوابه  یکی کلاس نداشت نمیخوابید همیشه برق روشن تا خود صبح‌. بره و برنگرده‌.

ولی ترمای بعدش ۵نفری شدیم و دوست بودیم‌همو درک‌میکردیم خیلی بهتر شد. بازم ولی اصلا آرامش خونه رو قطعا نداشت

دوتا دیگه داشتم استاداش نیومدن از قبلم نگفته بودن

ای بابا هیلی بد و رو مخه ترم اول

ولی از ترمای بعد من پادشاهییییی کردم بیا بهت یاد بدم.

درسا را پشت سرهم بردار. سعی کن اصلا تایم خالی نزاری بین شون..

من یاد گرفته بودم یه جوری انتخاب واحد میکردم. فقط 2 روز میرفتم دانشگاه‌ یه روز کامل از صب تا غروب..یه دونه هم نصفه روز

در ثورتی که دوستام هفته ای 4 روز میرفتن و کلی معطلی بین کلاسا داشتن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

ای بابا هیلی بد و رو مخه ترم اولولی از ترمای بعد من پادشاهییییی کردم بیا بهت یاد بدم.درسا را پشت سره ...

چقدردد خوب 

چطوری انتخاب واحد میکردی ؟ از کجا یاد گرفتید؟🥲

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

دانشگاه ازادی؟رشتت چیه؟

بله 

حسابداریم

بله حسابداریم

1- چارت رشته تون اگه نداری برو تکثیرات بگیر و یه دور خوب برسیش کن. چندترمه؟! چی درسایی هست؟!هرترم چند واحده؟! و...

۲-از چند روز قبل شروع ترم جدید، هی برو اموزشیار و چک کن بخش( دروس ارائه شده) را پیدا کن و از چارت نگاه کن ببین چیا ارائه شده.

تو دفترچه یادداشت بنویس اسم درس+تعدادواحد+روز و ساعت+اسم استاد

و واسه خودت جور کن کدوما بهم میخورن تایمشون و روز انتخاب واحد راحت بردار هی گیج نزنی چیزای چرت برداری

نکته خیلی خیلی خیلی خیلی مهم: برای اینکه تایم کلاسات خوب باشه و پشت سرهم. مجبوری دقیقا طبق چارت اون ترم درس برنداری.. مجبوری از درسای ترم ۳ـ۴ـ۵ـ۶ برداری.

(من اینکارو میکردم اما دقتم بالا بود باید حواس جمع باشی.

دوست من یکم گیج تشریف داشت یهو ترم اخر رفت فارغ التحصیلی دید چندتا درس مونده که پاس نکرده و یه درسو ۲بار پاس کرده😑

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

1- چارت رشته تون اگه نداری برو تکثیرات بگیر و یه دور خوب برسیش کن. چندترمه؟! چی درسایی هست؟!هرترم چن ...

بببخشید قسمت آخرو متوجه نشدم مجبورم از درسای ترم  ۳ ۴ ۵ ۶ بردارم؟ 

عزیزم نمراتت چطوریه؟؟ من خیلی کند خوانم و حافظمم خوب نیست یعنی باید مدت زمان زیادی رو برای خوندن ساد ...

الفم

میشه 

به شرطی که مطالعه ی روزانه داشته باشی حتی شده روزی یه ساعت.

چی می خونی؟