2777
2789
عنوان

رفتارای خواهرم اذیتم میکنه چطوری بهش این چیزی که میخوام رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 46 پست
مگه چه شغلی داری؟بنظرم نباید انتظار داشته باشی اطرافیان زندگیشونو بخاطرت تغییر بدن، هرچقدر هم کم باش ...

این انتظار ازش ندارم میدونم که غلطه

فقط دوست دارم بهش بگم که یه مدت رعایت کنه تا استخدام رسمی بشم 

میترسم مشکلی پیش بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز شاغل نشدم بخاطر همین استرس دارم فعلا دانشجو ام دانشگاه فرهنگیان اونجا خیلی حساسه روی پوشش فضای ...

ولی فک نکنم به خانواده کاری داشته باشن نگران نباش

و اینکه خاهرتون هم احتمالا یه بدی از خانواده دیده که سعی میکنه با این رفتارا تلافی کنه 

باهاش صحبت کنید یا ببریدش تراپی

چی قبول شدین ایقدد گرینش سخت گیر نیس

آموزش ابتدایی‌

هست بخدا خیلی بیشترم سختگیری میکنن 

روز مصاحبه کلی بهم گیر دادن 

روزی که رفتم برای مصاحبه مجدد بازم کلی بهم گیر دادن 

هنوز شاغل نشدم بخاطر همین استرس دارم فعلا دانشجو ام دانشگاه فرهنگیان اونجا خیلی حساسه روی پوشش فضای ...

نه عزیزم از اقوام ما دوتا خواهرن یکیش فرهنگیه و پوششش هم باحجابه ولی معمولی نه افراطی، خواهرش پرستاره و عکسای اینستاشم بدون حجابه، اصلا ربطی نداره، تازه الان اونقدرام ایراد نمیگیرن، والا معلمای بچه من شیک و پیکن. خواهر شوهرمم معلمه همینطور. حتی خودشم اینستاش عکسای بی حجاب داره. 

مهم رفتار و پوشش محیط کارت هست. 

اصلا هم به خواهرت همچین حرفی نزنی، ناراحت لشه هم حق داره، و اینکه عزیزم شما که معلمی رو انتخای کردی مشخصه از نظر روانشناسی هم باید سر در بیاری، بنظرم با خواهرت گپ بزن، درد و دل کن، به حرفاش گوش کن. شاید مشکلی داره یا بیماری داره. کمکش کن. باهم برید بیرون خوش بگذرونید. خواهر بهترین رفیقه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

خواهرت چند سالشه بزرگتره !ایا شغل دولتی یا به هدفی که داشته رسیده یانه ؟ اگه بی دلیل بوده قطعا به خو ...

آره ازم بزرگتره

ببین پدرم بین ما فرق گذاشت 

من خودم خیلی از این قضیه اذیت شدم  

هیج وقت دوست نداشتم بینمون کوچیکترین فرقی بذاره 

بخاطر همینم رابطه امون اینطوری شده 

اگه به اندازه ای که با من خوبه با اونم خوب بود همه چیز بهتر میشد من درک میکنم این قضیه رو 

ولی فک نکنم به خانواده کاری داشته باشن نگران نباشو اینکه خاهرتون هم احتمالا یه بدی از خانواده دیده ک ...

خداروشکر پس 

آره وقتی همسن من بود خانواده ام به جای درک کردنش خیلی شرایط براش سخت کردن من یادمه ...

هیچوقت دوست نداشتم اینطوری بشه