2777
2789
من اخه خون میاد بعضی وقتهابعد دفع چنان دردی دارم اون قسمتتو چی

روزی سه بار تخم اسفناج بجوشان بخور تا یبوستت رفع بشه 

درماه سه چهارروزی بخور 

انشاءالله مشکلت رفع میشه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزجان ببخشید میشه بفرمایی این کسایی که میگی کیا هستن؟ کدوم فوق تخصص های گوارش هستند که ما تا حالا نشنیده ایم. 

همینجور که دوستمون گفت یبوستت رو درمان کن با غذا و خوردن چربی و سبزیجات و میوه جات و نخوردن چیزهایی مثل پنیر که پدر آدم رو درمیآره. این که حل بشه می بینی که با وجود بیرون زدگی مشکلی نخواهی داشت. تازه در نهایت و بدترین حالت عزیزم برو دکتر هیچی نیست. اصلا این تصورات رو بنداز دور. اینجوری نیست که خیال میکنی. 

میدونممیگم بیرون زدگی درست شد کامل رفت؟یا هنوز هست یه مقداریش؟

اره عزیزم کامل از بین رفت و اینکه بهت بگم سالیان سال منو از عمل ترسوندن که عمل نکنم ولی نمیگم درد نداشت چرا درد داشت ولی خدا رو شکر شکر همون یک هفته اول اذیت شدم البته دکتر من خیلی معروفه کاشکی زودتر عمل کرده بودم اینم باز بگم چون من جای خصوصی عمل کردم و دکترم هم گفت با یه روش نوین عملت کردم با یه دستگاه که ظاهرا یکبار مصرف هست من عمل شدم

اللهم عجل لولیک الفرج  

اره عزیزم کامل از بین رفت و اینکه بهت بگم سالیان سال منو از عمل ترسوندن که عمل نکنم ولی نمیگم درد ند ...

کدوم دکتر و شهر؟

من تهرانم 

حدود ۹سال پیشم بیمارستان خصوصی یبار عمل کردم ک کامل بی درد بود حتی نیم ساعتم درد نداشتم ولی بیرون زدگی ها از بین نرفت فقط دردهایی ک داشتم از بین رفت.اصن نفهمیدم چ عملی کرد والا دکتر

الانم درد ندارم مشکلم ندارم خیلی ساله ولی این بیرون زدگی ها مونده

بنظرت عمل کنم پس از بین میرن؟یا ولش کنم

واقعا اینارواز کجا میارید ...اینقد تو این گوگل لعنتی سرچ نکنید ..منم ۲۰ سال دارم ..دکترجراح رفتم معاینه شدم آخه اینا رو چطور بزبون میارین 😐سرطان روده از چیزای دیگه بوجود میاد یکیش ارثیه یکیم چیزای خیلی روغنی تغذیه نادرست و این مسائل 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

کدوم دکتر و شهر؟من تهرانم حدود ۹سال پیشم بیمارستان خصوصی یبار عمل کردم ک کامل بی درد بود حتی نیم ساع ...

دکتر احمد ایزد پناه شیراز هست تهران نیست متخصص کلو رکتال هست خیلی دکتر خوبی هست ببین اگر برات بیرون زدگی مهم هست و دوست داری عمل کن چون با عمل کامل از بین میره ولی من خودم به شخصه به خاطر درد زیادی که داشتم عمل کردم ولی  بیرون زدگی کامل از بین رفت

اللهم عجل لولیک الفرج  

واقعا اینارواز کجا میارید ...اینقد تو این گوگل لعنتی سرچ نکنید ..منم ۲۰ سال دارم ..دکترجراح رفتم معا ...

برا من خون میاد اخه یبوست ساده نیس ک

برا تو خون میاد؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
روزی سه بار تخم اسفناج بجوشان بخور تا یبوستت رفع بشه درماه سه چهارروزی بخور انشاءالله مشکلت رفع میشه

تخم اسفناج چقدر؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
برا من خون میاد اخه یبوست ساده نیس کبرا تو خون میاد؟

مدفوعت چه شکلیه منظورم خشکه ،تیکه تیکه س یا نه ؟ ..من چند روز پیش اینجوری بودم کلی خون اومد ازم ..بخاطر اینکه مقعدم زخم شد ..شیافم گذاشتم هیچ اثری نکرد

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

مدفوعت چه شکلیه منظورم خشکه ،تیکه تیکه س یا نه ؟ ..من چند روز پیش اینجوری بودم کلی خون اومد ازم ..بخ ...

هر مدل هس