2777
2789
عنوان

بعضیا چه زندگی راحتی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 47 پست
چه فایده داره درامدش حرامه اه کلی مردم پشت سرشونه حق مردمو خورده و رفته

نه سهمیه دارم نه چیزی 

چون اگه داشتم از تجربی نمیرفتم مدیریت 

ولی تحقیق کردم سهمیه از لحاظ شرعی و قانونی درسته .

این حق رو کشور داده بهشون . دزدی که نکردن 

حالا هرچقدرم که ما ناراضی باشیم

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدل مشروطی تو دانشگاه ۱۲ اس برای سهمیه دار ها ۱۰ هستش من خودم دیدم طرف واحد رو افتاده رفته ستاد اون ...

چرا دورغ میگی؟😅

چه نفعی برات داره؟

من حودم توی دانشگاه کار میکنم.

ستاد به هیچ جای دانشگاه نیست ک نامه بدن دانشگاه بهش حتی نگاه کنه🤭

حتی رئیس به شدت با سهمیه ها لجه😅

همه دانشجوها ک ۱۰ میشن اعتراض میزنن

چون پاس شن توی تجدید نظر همه اسانید میدن ۱۲..

💕

من سهمیه ندارم،نداشتم و اصلا از اطرافیانمم نداشتن

حالا شما کاش تو دوران جنگ پدر برادر یا شوهرتون می‌فرستادید جلوی موشکا یا میرفتن مدافع حرم میشدن با حقوق چندرغاز شبو روز آماده باش میموندن و ... 

تا شمام صاحب سهمیه میشدین

لطفا خودتون تلاش کنید و حسرت زندگی کسیو نخورید..منم پارتی بازی دیدم و حتی طعمش چشیدم که چقدر سوزناک اما همه مثل هم نیستن همه ام با چنددرصد سهمیه از نقطه ی صفر به نقطه ی صد پرتاب نمیشن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
نه سهمیه دارم نه چیزی چون اگه داشتم از تجربی نمیرفتم مدیریت ولی تحقیق کردم سهمیه از لحاظ شرعی و قانو ...

شرع و قانون رو برا خودشون تغییر دادن خواهر 

وقتی آه مردم و نارضایتی مردم و حق خوری و جلوتر افتادن از یه فرد لایقتر رو در پیش داره‌قطعا حرامه 

نه سهمیه دارم نه چیزی چون اگه داشتم از تجربی نمیرفتم مدیریت ولی تحقیق کردم سهمیه از لحاظ شرعی و قانو ...

کشور غلط کرده سهمیه داده بهشون  همین کارشون حرام هست هم اونایی که چنین قانونی رو گذاشتند هم سهمیه دار ها

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

چرا دورغ میگی؟😅چه نفعی برات داره؟من حودم توی دانشگاه کار میکنم.ستاد به هیچ جای دانشگاه نیست ک نامه ...

منظرم بنیاد شهید و ستاد ایثارگراست نابغه ! رئیس چه خریه آخه 

جوجه پرستار

شرع و قانون رو برا خودشون تغییر دادن خواهر وقتی آه مردم و نارضایتی مردم و حق خوری و جلوتر افتادن از ...

اینارو دیگه نمیدونم 

من خودم از تجربی ی رشته دیگه رفتم 

ولی وقتی کشور این حق رو بهشون داده !! 

شاید بهتره بگیم مسئولین مقصرن 

مثلا من خودم اگه داشتم چرا دروغ حتما استفاده میکردم 

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

من سهمیه ندارم،نداشتم و اصلا از اطرافیانمم نداشتنحالا شما کاش تو دوران جنگ پدر برادر یا شوهرتون می‌ف ...

پدرمن ۱۶ سالگی جبهه رفته اونم خط مقدم غرب کشور  ما کوردیم

نرفت دنبال کارت ایثارگری گفت من برای خاکم و مردمم رفتم وظیفه ام بوده 

جوجه پرستار

منظرم بنیاد شهید و ستاد ایثارگراست نابغه ! رئیس چه خریه آخه

نابغه منم همونارو گفتم!!

اصطلاحا بهشون میگن ستاد

دروغت همینجا بیشتر معلوم شد

به یکور دانشکده هم نیستن ک بخوان براشون تزه خورد کنن نمره بدن!!😅

دانشکده زیر نظر وزارت علوم و‌ بهداشت

ربطی ب ارگان نظامی نداره ک ازش دستور بگیره.

💕

نابغه منم همونارو گفتم!!اصطلاحا بهشون میگن ستاددروغت همینجا بیشتر معلوم شدبه یکور دانشکده هم نیستن ک ...

عزیزم دانشگاه بنیاد شهید  و امور ایثارگری دااااارررررهههه ! 

ارگان نظامی چی آخه کاملا آی کیو سهمیه دار ها رو داری نشون میدی 

جوجه پرستار

من داییم شهید شده از بنیاد شهید اومدن چندین بار سکه آوردن برای مادر بزرگم اما نگرفت  ، مادر بزرگم ردشون کرد رفت گفت من پسرم برای این چیزا نرفته جبهه که شهید بشه  دیگه هدیه نیارید که ناراحت میشم  

تو مناطق جنگی زندگی می‌کنیم پدرم کلی خدمت کرد اما نرفت حتی دنبال کارت خدمتش 

پدران و خانواده هامون اینگونه به کشور خدمت کردن 

اما گاهی بعضیا رو میبینم فقط میخوان از بنیاد شهید و سهمیه شون سوء استفاده کنن انگار کل کشور حق ایناست اصلا درک نکردن برای چه آرمانی عزیزشون شهید شده یا جانبازی کرده 

در واقع مرده خوری میکنن و خیر هم نمیبینن 

اینارو دیگه نمیدونم من خودم از تجربی ی رشته دیگه رفتم ولی وقتی کشور این حق رو بهشون داده !! شاید بهت ...

ولی خانواده مادری من استفاده نکردن چون آرمان پسر شهیدشون رو درک کردن نه مرده خوری 

قانون غلطه اما آدم طبق حکم اسلام و دینش باید عمل کنه

عزیزم همین قانون کلی بانک نزول و رباخوار رو روی کار آورده اما ربا خواری و نزول حرامه 

راه اشتباه و حرام  سرنوشت بد به همراه داره میخواد قانون بزاره میخواد نزاره این م آدمها هستیم که راه درست رو باید تشخیص بدیم