2777
2789
عنوان

من یک مادرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 43 پست
جدیدا گفتن ۳۰شده ولی هنوز دفترچه نیومده ولی برا جوانی جمعیت برا هر بچه دوسال کم میکردن

چه جالب من دوسالم کم کنن میشم۲۴ خخخ بازم نمیرسم 

ولی من تجربی میخوام برم ولی از همین نشدنه  میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون کمک در نظر بگیری چون همسرم تا هشت شب خونه نیست و تو شهر غریبم

باید ببینی الویتت تو زندگیت کدومه

آرامش خودت و همسر و بچت

یا شغلی که علاقه داری و باعث میشه بهت عزت نفس و اعتماد به نفس بده و استقلال مالی داشته باشی

البته استقلال مالی هم باعث آرامش میشه،خداروشکرمن خودم از وقتی دستم تو جیبم رفته راحت برای خودم و بچه هام خرج میکنم و نیازی نیست بخوام به کسی جواب پس بدم یا نگرانی داشته باشم 

باید ببینی الویتت تو زندگیت کدومهآرامش خودت و همسر و بچتیا شغلی که علاقه داری و باعث میشه بهت عزت نف ...

خیلی خوبه واقعا 

من دندون میخوام بنظرت شدنیه یا فقط رویا بافیه؟

نمی‌دونم می‌دونی من نمی‌ترسیدم برنامه کامل بخونم عصبی میشدم با همسرم و بچه ها رفتارم عوض شده بود

منم عصبی میشم انگار زندگیم از حالت طبیعی ارامشش داره میاد بیرون 

اره دقیقا

خیلی حس رومخی بود کلا نابود شدم نمی‌خوام منصرفت کنم ولی باید مثل سنگ باشی 

من پارسال از مرداد شروع کردم تا بهمن ولی خوب چنان استرسی داشتم چنان برخورد بد با همسرم و بچه ها داشتم باعث شد تیک عصبی بگیرم خیلی داغون شدم آخرم نکشیدم تا آخر بهمن ولش کردم ...

خیلی حس رومخی بود کلا نابود شدم نمی‌خوام منصرفت کنم ولی باید مثل سنگ باشی من پارسال از مرداد شروع کر ...

اره موافقم زندگی منم از حالت عادی داره خارج میشه برا همین دلم گرفته 

اره موافقم زندگی منم از حالت عادی داره خارج میشه برا همین دلم گرفته

نظر منا بخوای یه حرفه یاد بگیر در کنارشم یه دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی یا غیرانتفاعی یه رشته بخون بعد که لیسانس گرفتی آزمون استخدامی بخون بچت بزرگ شده 

رشته تجربی سخته رقابت بالاست طرف ۱۵ساعت میخونه بهترین امکانات کتاب و استاد داره و... تجربه من زندگیت لذت ببر 

خودم امسال حسابداری علمی کاربردی ثبت نام کردم