2777
2789
عنوان

امشب بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 241 پست
ماشالله به خانوادت خدابرات حفظشون کنهمن روزی دویا سه بار صبحانه و یه بار نهار و دوتا شام اماده میکنم ...

مزسیییی گلممم

وااای چقد سختتت من تا شماها نبودید میگفت ی زن نمونه هستم دیگه اما الان شماهارو میبینم خجالت میکشم الان بچم‌مریضه مامانم کلی سوپ پخته براش ک بدون غذا نمونه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

واقعا میگی عزیزم ؟این حرفو ک میزنم واقعا بمنظور بدی نمیگم چون ما همو نمیشناسم ک بخام لج کنم یا چیزی.. ولی خب همه بچه داری میکنن، خیلی اشتباهه ک اصلا غذا درست نکنی.. ب قول خودت میگی شوهرت خیلی خوشحال شده و با به به چه چه خورده سعی کن بیشتر درست کنی تا کم کم عادت کنی ب این روش مثل همه.. خوشبخت باشین عزیزدلم 

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من میگ‌ وقتی کوچیک بودیم خیلی همیشه کار داشته هم بیرون هم خونه ولی با این حال خیلی وقتا دو نوع غذا درست کرده ظهر و شب که واسه بچه هاش غذای مقوی هم درست کرده باشه

مزسیییی گلممموااای چقد سختتت من تا شماها نبودید میگفت ی زن نمونه هستم دیگه اما الان شماهارو میبینم خ ...

عزیزم من سه تا بچه دارم و مادرشوهرم که زمین گیره مجبورم برا هر وعده دو نمونه غذا درست کنم باور تو کار خوب میکنی من خیلی خسته و افسرده شدم 

واقعا میگی عزیزم ؟این حرفو ک میزنم واقعا بمنظور بدی نمیگم چون ما همو نمیشناسم ک بخام لج کنم یا چیزی. ...

فدااات بشممم نبابا خق داری ب هرکی میگم شاخ درمیاره 😂بخدا میخوام ولی اصلا نمیشه از طرفی همسرم برنجیه بیشتر برنج دوس داره ک دیگه اصلا نمیتونم ناهار درس کنم واسم معظله اصن نمیدونم چرا من اینجورم خدایی ینی ۶ صبحم بیدارشم باز واسه ناهار وقت ندارم

فدااات بشممم نبابا خق داری ب هرکی میگم شاخ درمیاره 😂بخدا میخوام ولی اصلا نمیشه از طرفی همسرم برنجیه ...

ما هرشب برنجی میخوریم ینی بلا استثنا هرشبب.منو مامانم و خاهرم انقد آشپزی میکنیم گاهی شب دو نوع برنج و خورشت و سیب سرخ کرده و تزئین و فلان 

مامان من میگ‌ وقتی کوچیک بودیم خیلی همیشه کار داشته هم بیرون هم خونه ولی با این حال خیلی وقتا دو نوع ...

مامان خودم دقیقا اینجور بود داداشمم ک نگم نوزادیش فقط عررر میزد مامانم میبستش پشتش دو وعده غذا میزاشت صب تا شبم دوشیفت سالن داشت کارمیکرد اما من نمیدونم اصن نمیتونم

عزیزم من سه تا بچه دارم و مادرشوهرم که زمین گیره مجبورم برا هر وعده دو نمونه غذا درست کنم باور تو کا ...

بمیرررررمم داقعااا سخته ولی افرین اتفاقا زرنگ بودن ک خیلی خوبع ادم هرچقد تنبل باشه زودتر زمین گیرمیشه

مامان خودم دقیقا اینجور بود داداشمم ک نگم نوزادیش فقط عررر میزد مامانم میبستش پشتش دو وعده غذا میزاش ...

شاید میتونی ولی عادت کردی ب این روش.. مثلا خودتو مجبور کن ک فردا در کنار این کارایی ک میکنم حتما باید فلان غذا رو درست کنم واسه شوهرم و بچم. اینجوری تا کم کم عادت کمی

ما هرشب برنجی میخوریم ینی بلا استثنا هرشبب.منو مامانم و خاهرم انقد آشپزی میکنیم گاهی شب دو نوع برنج ...

شماها قشنگ مامان منید 😂😂دیدی میگن مادرو ببین دخترو بگیر ما برعکسیم🤣

شاید میتونی ولی عادت کردی ب این روش.. مثلا خودتو مجبور کن ک فردا در کنار این کارایی ک میکنم حتما بای ...

فردا غذا دارم از خونه مامانم اوردم🤣🤣🤣🤣🤣💃💃💃💃💃💃