2777
2789
عنوان

دوستان خوبم که بالای هجده سالشونه میشه بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 35 پست

میخاد❌

میخواد ✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمم میگه بیخیال شووتا۲۵سالگیت اینا۲تابچه بیاربزرگ کن بردهیکلت درست کن مثل قبل شوبرودنبال هدفاتاما ...

درست میگه

هم تحصیلات در مقطع دکتری مسئولیت بزرگیه هم مادر بودن

در کنار هم نمیشه

به دور از هر انگیزشی زردی گفتم

اون هم‌ با وجود همچین همسری که حمایتگر هم نیست ازش مطمئنی فرداروزی همینو بهونه نکنه زندگیت به هم‌ بریزه

در پی تحقق یک رویا...⚖

نتایج قلمچیت چطوره دقیقا؟حضوری آزمون میدی دیگه؟خیلی شرایطت پیچیده ست...

اره واقعاخیلی سخته نمیتونم درست فکرکنم زمان هم داره میره

خودم خونه میزنم درصدام خیلی خوب میشه پارسال تاآذرخوندم بعدناخاسته باردارشدم ول کردم

درصدام درحد۷۰،۸۰بودبه جزریاضی۵۰اینابود،ازرواون میگم بااون ساعت مطالعه نتیجم خوبه

اره واقعاخیلی سخته نمیتونم درست فکرکنم زمان هم داره میرهخودم خونه میزنم درصدام خیلی خوب میشه پارسال ...

عزیزم شرایط آزمون حضوری خیلی با ازمون تو خونه فرق میکنه

اگر قصد خوندن جدی داری حتما حضوری آزمون بده

و خواهشا خودت و آیندت برات تو اولویت باشه نه نظر همسرت

مشخصه همسرت فقط داره به خودش فکر میکنه

وا تو اگه بخوای قبول شی بااااید ساعت مطالعه بالا و تمام تمرکز درس باشه نمیگم تو نمیتونی ولی انگار هد ...

درس اولویتمه فعلاظاهرم وخانه داری اصلابرام مهم نیس اگه بخام بخونم ولی بچم خیلی برام مهمه میخام بدونم کسی تجربه داره ازگذاشتن بچه پیش آدم مطمئن؟تربیتش ب مشکل نمیخوره؟

چقدر خودخواهانه نظر میده همسرتدوتا بچه و هیکل خوب رو برای آقا تو اولویت بزاری و چند سال از تحصیلت دو ...

نه نه اصلااون اینارونمیخاد، خودم میخام تصمیم بگیرم راهمماییم میکنه 

هیکلمم خودم میخام چون یکم حساسم ناراحتم بهم اینجورمیگه