2777
2789

چون دوستان بالای ۱۸سال تجربه مدنظرمن رواحتمالادارن دیگران هم اگه میتونن کمک کنن خوشحال میشم

۲۱سالمه یه نوزاد۳ماهه دارم رشتم تجربی بودوتاامروزتیکه تیکه خوندم ولی به دلایلی نتونستم خوب بخونم هدفم دندانپزشکیه

پایم خوبه ازالان روزی۷،۸ساعت بخونم قبول میشم طبق نتایج قلم چی ویسری چیزای دیگه میگم

بانوزادخیلی سخته وبایدازمادرشوهرم کمک بگیرم وبنابراین کل تربیت نوزادم هم باخودم نخواهدبود،البته مادرشوهرم توبچه داری عالیه فقط یکم بچه رولوس میکنه😁امااگه بزارم سال بعدبچم یکم ازآب وگل درمیادیسالش تموم میشه،امایکهوممکنه بچه دوم بیادچون همسرم میخادفاصله دوبچه کم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچسب به بچه هات

یعنی بعدش برم سراغ درسم؟

شوهرمم میگه بیخیال شووتا۲۵سالگیت اینا۲تابچه بیاربزرگ کن بردهیکلت درست کن مثل قبل شوبرودنبال هدفات

امامن دلم راضی نمیشه عذاب وجدان دارم

یعنی بعدش برم سراغ درسم؟شوهرمم میگه بیخیال شووتا۲۵سالگیت اینا۲تابچه بیاربزرگ کن بردهیکلت درست کن مثل ...

اصلا به حرفش گوش نکن دیگه سرد میشه و بچه داری تا این کوچیه یه چیزی قبول شو 

یعنی بعدش برم سراغ درسم؟شوهرمم میگه بیخیال شووتا۲۵سالگیت اینا۲تابچه بیاربزرگ کن بردهیکلت درست کن مثل ...

بچسب به بچه هات

شوهرمم میگه بیخیال شووتا۲۵سالگیت اینا۲تابچه بیاربزرگ کن بردهیکلت درست کن مثل قبل شوبرودنبال هدفات

میشه بیشترتوضیح بدی چرا برم سراغ بچه هام؟

چقدر خودخواهانه نظر میده همسرت

دوتا بچه و هیکل خوب رو برای آقا تو اولویت بزاری و چند سال از تحصیلت دور بمونی!

بچسب به بچه هات

بنطرت بعدامیشه بازخوند؟