نفس۹۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17381 عنوان اسپری نازونکس(متازون) رو برا آلرژی بچش استفاده کرده 124 بازدید | 25 پست سلاماین اسپری رو دکتر داده برا آلرژی و آب بینی پسرم کسی تا حالا استفاده کردهمتاسفانه کورتون داره در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀 1404/08/10 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 10471 خواهرم واسه بچه ش مرتب استفاده میکنه.اگه استفاده نکنه!!! با الودگی هوا(الرژن زا ها) گوش بچه ش آب میاره.الانم گوش بچه اب آورده.دکتر انتی بیوتیک داده.گفته اب گوش خشک نشد باید بیای با دستگاه بکشیم
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 10471 در ضمن میزان کورتونش خیلیییییی کمه.عوارض آلرژن زاها خیلی بیشتر از این اسپری هست.بعد از هر بار پاف زدن؛حتما دهان بچه رو شستشو بدید وگرنه دچار برفک دهان میشه.
نفس۹۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17381 بله .بچت چندسالشه من پسرم بزرگه دکتر داده برا آلرژی؟سر ۶ سالشهخیلی سرما میخورد و همیشه آبریزش داشت دکتر اینو داد بهشتاثیرش برا پسر شما چی بود؟ در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
نفس۹۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17381 خواهرم واسه بچه ش مرتب استفاده میکنه.اگه استفاده نکنه!!! با الودگی هوا(الرژن زا ها) گوش بچه ش آب میا ... اتفاقا پسر منم گوشش مرتب عفونت میکنه بخاطر آلرژیدکتر کنار آنتی بیوتیک اینم دادهولی خب استفاده دائمی نیست موقته! در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
نفس۹۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17381 در ضمن میزان کورتونش خیلیییییی کمه.عوارض آلرژن زاها خیلی بیشتر از این اسپری هست.بعد از هر بار پاف زد ... چجوری شستشو بدم؟فقط میگم هوای دهنت بده بیرون در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 10471 اتفاقا پسر منم گوشش مرتب عفونت میکنه بخاطر آلرژیدکتر کنار آنتی بیوتیک اینم دادهولی خب استفاده دائمی ... دکتر گفته پارک نبرش.گلدون تو اتاقش نباشه.اتاقش افتاب گیر باشه.الودگی هوا هم واسش سمه.گفته شربت ایمیونس مرتب بهش بده.لیمو و عسل هم بده.زیر نظر دکتر اعلمی فوق تخصص عفونی اطفال مشهده.
نفس۹۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17381 دکتر گفته پارک نبرش.گلدون تو اتاقش نباشه.اتاقش افتاب گیر باشه.الودگی هوا هم واسش سمه.گفته شربت ایمیو ... چندسالشه؟از وقتی اسپری رو میزنه دیگه سرما نخورده؟ در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 10471 چندسالشه؟از وقتی اسپری رو میزنه دیگه سرما نخورده؟ کلاس اوله.
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 10471 چندسالشه؟از وقتی اسپری رو میزنه دیگه سرما نخورده؟ نه سرما نخورده.ولی خواهرم مرتب اسپری نمیزد.واسه سنجش کلاس اول رفت.گغتن شنوایی ش ضعیفه.دکتر معاینه کرد گفت گوشش آب آورده.رفت پیش دکتر خودش؛ دکتر خواهرمو دعوا کرد.گفت تقصیر مادرته که اسپری بینی تو قطع کرده!!! باز گوش ت آب آورده
نفس۹۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17381 کلاس اوله. همسن پسر منهکاش خواهرت نی نی سایت بود باهاش حرف میزدم💔دیگه کم آوردم از سرماخوردگی های پسرم در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
نفس۹۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17381 نه سرما نخورده.ولی خواهرم مرتب اسپری نمیزد.واسه سنجش کلاس اول رفت.گغتن شنوایی ش ضعیفه.دکتر معاینه کر ... منم حتما پسرمو یه فوق تخصص گوش و حلق و بینی ببرم در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
نفس۹۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17381 نه سرما نخورده.ولی خواهرم مرتب اسپری نمیزد.واسه سنجش کلاس اول رفت.گغتن شنوایی ش ضعیفه.دکتر معاینه کر ... منم حتما پسرمو یه فوق تخصص گوش و حلق و بینی ببرم در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 10471 چجوری شستشو بدم؟فقط میگم هوای دهنت بده بیرون آب تو دهنش قرقره کنه.یا یک لیوان آب بده بخوره.