2777
2789
عزیزم شما علاقه نداری چرا ریپلای کردی این موضوع سلیقه ای هست و لطفا بحث و ادامه نده من با انسان هایی ...

یه سوال جدی بپرسم چون من خودم تا حالا اصلا نه گوش دادم نه ویدیویی دیدم ازشون.بیشتر بخاطر چی بهشون علاقه دارید؟موسیقیشون یا ظاهری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال جدی بپرسم چون من خودم تا حالا اصلا نه گوش دادم نه ویدیویی دیدم ازشون.بیشتر بخاطر چی بهشون عل ...

اگه تو هم یه مدت پست هاشونو ببینی چون بامزه و گوگولی ان ازشون خوشت میاد ، وقتی ام ازشون خوشت بیاد بعضی از اهنگاشون برات جذاب میشه و دانلود میکنی و در نهایت میشی آرمی 

منم ۱۸ سالم بود آرمی بودم بخاطر استوری های دوستم فاصله گرفتم و دیگه از سرم افتاد 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

اگه تو هم یه مدت پست هاشونو ببینی چون بامزه و گوگولی ان ازشون خوشت میاد ، وقتی ام ازشون خوشت بیاد بع ...

مرسی عزیزم پس منم میرم میبینم چون حتما دلیلی داره که این همه طرفدار دارن

یه سوال جدی بپرسم چون من خودم تا حالا اصلا نه گوش دادم نه ویدیویی دیدم ازشون.بیشتر بخاطر چی بهشون عل ...

دروغ چرا من اولا جو زده شده بودم فن بی تی اس شدم ولی بعدها که متوجه داستان پشت هر آهنگ شدم یا حتی سرگذشت هر کدوم از اعضا تحت تاثیر قرار گرفتم 

مرسی عزیزم پس منم میرم میبینم چون حتما دلیلی داره که این همه طرفدار دارن

اینجوری دیدن فایده نداره باید توی اینستاگرام فن پیج های فارسی رو دنبال کنی که ویدیو ادیت خورده کیوت پست کنن 

اونارو ببینی الگوریتم اینستا ویدیو های بیشتری برات میاره و میتونی آشنا بشی

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀