2777
2789
عنوان

طلاق یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 18 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سالش عقد بودم

پس چطور میگی ۵ سال ازدواج بعد دو سال بچه !

با این اوصاف .. بعد ۴ سال بچه آوردی ! دو سال عقد دو سالم خونه خودتون ! اونوقت تو این ۴ سال نشناختیش؟! چرا یه بچه بیگناه رو این وسط بدبخت کردی ؟ ک الان میگی طلاق ! بعد طلاقم برا فرش قرمز پهن نمیکنن . بدتر پشیمون میشی . بشین باهاش بساز . کاری ک عصبانیش کنه نکن . بچه بزرگتر بشه اونم ادم میشه سرگرم زندگی و بچه میشه

پس چطور میگی ۵ سال ازدواج بعد دو سال بچه !با این اوصاف .. بعد ۴ سال بچه آوردی ! دو سال عقد دو سالم خ ...

۱۴۰۰ عقد کردم  آخرهای ۱۴۰۱ عروسی کردم 

ببین اخلاق های بدشو به مرور نشون دادو بدتر و بدتر شد اولش هم بد بود اما هی بدتر شد 

یکم که زندگی رو خوبی افتاد تصمیم گرفتم بچه بیارم  اما بعد اینکه حامله شدم و نمیدونستم دعوای بدی کردیم رفتم اقدام کردم برا جدایی که دیدم باردارم 

برگشتم 

ازش قول گرفتم  تکرار نشه 

بعد زایمانم اخلاقش بدتر از بد شد 😰 جوری که دیگه خسته شدم 

نیاز به حامی داشتم اما نبود 

خیلی تنها شدم خیلی