2777
2789
عنوان

😥😢😭

75 بازدید | 7 پست

مامان همه گفتن خاک  مرده سرده اما چرا نبود همه گفتن بعد یکی دو ماه فراموش میکنی اما چرا نکردم مامان همه گفتن بعد از دوسه ماه دیگه برات عادی میشه اما چرا نشد مامان من هنوزم نیاز دارم بعد از یه موفقیت بهت زنگ بزنم مامان مثلا امروز معلم استعداد تحلیلی یه مدرسه شدم یکی از آرزوهام بود اومدم گوشی رو بردارم اما یادم افتاد که نیستی اومدم پیشت کلی باهات حرف زدم کلی صحبت کردم اما مامان هیچی ازت نشنیدم هیچی بهم نگفتی الان من دیگه به کی زنگ بزنم وقتی یه اتفاق خوب برام افتاد کی از تو نزدیکتر به من بود مامان من امروز در عین خوشحالی غمگین ترین هم بودم مامان  تو نباید منو آنقدر زود میزاشتی و میرفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک منو بخون

منم از شهریور امسال همش افکار چرت و پرت ذر مورد مادرم میاد تو ذهنم ...میگن ووسوسه شیطان هست.

ولی میترسم.

فقط التماس خدا میکنم منو و داداشم با مادرم همزمان ببره 😭

ما ۳ تا جز خدا کسی رو نداریم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

میترسم ، مامانم و داداشم و من حتی باهم بمیریم 

باز هم گم کنیم.

اسی ،با دل شکسته ات میشه برام دعا کنی?

میشه ،از خدا بخوای هر موقع خواست من و مامانم و داداشم رو باهم ،راحت قبض روح کنه و باهم ببره بهشت؟

اسی ، تنها کسمون خداست....

من ازش عمرطولانی با سلامتی برا ۳ تامون میخوام چون خیلی تو دنیا آرزو داریم...

ولی برام مهمه تا ابد ،این دنیا و اون دنیا بباهم باشیم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

نگران نباس

دارم ،دیوونه میشم.

تاپیک رو بخون 

انقدر گریه میکنم توسل میکنم آروم میشم...میگم الحمدالله آروم شدم ،میرم سراغ درس ...دوباره حالم بد میش...

میام نینی یسایت یکم خوب میشم.