2777
2789

من۲۸سالمه قدم ۱۵۸ اونم دقیقا هم قد منه این قد برا پسر خیلی خیلی کمه وقتی با خانواده ش اومدن خاستگاری من چندین بار به مامانم گفتم من اینو نمیخوام به اصرار خانواده باهاش آشنا شدم یه هفته ای میشه حرف میزنیم امروزم برا بار دوم دیدمش اصلا به دلم ننشست همش زنگ میزنه نمیخوام بفهمه بخاطر ظاهرشه با چه جمله ای ردش کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من اصلا قصد ازدواج ندارم و خانوادم بدون اینکه نظر من براشون مهم باشه اجازه دادن شما بیای خواستگاری

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

اگه از همه جا بلاکش کنم چی؟بدون هیچ حرفی

اینو بگو‌ بعد بلاکش کن.اونجور ناراحت میشه بیچاره.قشنگ بگو که مشکل از شما نیست و من کلا بنابه شرایطی قصد ازدواج ندارم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ن بلاکش نکن خیلی بده. صادقانه بگو دلیلتو . من خدم خاستگار داشتم اومد و رفت خبری نشد این بدتر بود تا اینکه میگف چهره رو پسند نکردیم یا فلان چیزت ازش خوشم نیومد . بنظرم دلیل و صادقانه بگی بهتره . طرف می‌فهمه با خدش چند چنده . بگو راستش دوست دارم همسرم از خدم خیلی بلند تر باشه اختلاف قدی زیاد دوست دارم تا بچه هامون قدشون متوسط بشع

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی