2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7900 بازدید | 333 پست
خب بالاخره شریک زندگیشی زن ومرد هرچی دارن مال همه

درسته دیگه

اینا میگن ماله شوهرتو بالا بکش

بابا هر چی برا منه برا اون هرچی برا اون برا منه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم.

الهی همیشه صدای خنده هاتون بپیچه.

مطمئن باش مردی که یکبار برات طلا و ماشین خریده بازم میخره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

آرهقربونت مرسی از نظر خوبتبعضی ها دارن هرچی از دهنشون درمیاد بار شوهر مردم میکنن

من کامنتای قبلی رو نخوندم گلم

ولی اگه نظرات منفیه اهمیت نده بیخیال

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

مبارکت باشهعزیزم به حرف های اینجا اصلا گوش نده ،حتی هرچی گفتن برعکسش رو انجام بده.زندگی میدان جنگ نی ...

حرفای شما کاملاااا حقه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

اسی گفت شوهرش براش ماشین خریده ب نامش زده و اینکه گفت شوهرشو میشناسه کاملا ک اهل دروغ و دغل نیست و س ...

ماشین هر روز ارزشش کم میشه ملک و طلا زیاد میشن 

این دوتا قابل مقایسه نیستن 

بعدم وقتی خونه بنام ینفر میشه که ینفر تنهایی مجردی کار کرده تنهایی خریده وقتی در زندگی مشترک خریده بنام دونفر باید باشه چون برای دونفره 

شما 18 سالت هست هنوز گرم و سر د روزگار نچشیدی دختر خوب 

سالها بعد میفهمی من چی میگم 

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

خب شما حق داشتی شناخت داشتی ازش میدونستی ن عشق ن محبت از ایشون دریافت نمیکنی مردی ک خیانت کنه با عرض ...

انقد درد میکشه روحیم که حد نداره.تازه من ازدواج دومش هستم.انقد درگیره مغزم که اصلا نمیدونم چی میخواد بشه

مبارکههههههه  ان شالله روزی بقیه باشه اسی میدونی بعضی ها از رو حسودی میگن ولی بعضی ها دلسوزن و نگرانتن  دوست خودشون حسابت میکنن و سعی می کنن راهنماییت کنن  و خب دنیای بدی شده و چون ذهن اینده نگری دارن و از مردا ضربه خوردن میگن خانه نصف نصف باشه که به نظرم درست و منطقی هست البته بازم خودت میدونی عزیزم خودت بهتر شوهرتو میشناسی 

اعتماد خیلی خوبه ان شالله که شوهرت هم لایق این اعتماد باشه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست