2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7892 بازدید | 333 پست

ساده نباش بگو بعدا خریدی بزن به اسم خودت الان اینو بزن به اسمم

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

شمام پس اندازت دادی باید نصفش بنامت باشه 

بگو طلا هن بعدا خریدی برای من نمیاری که بازم سرمایه میشه برای کار دیگه ولی منم برای این زندگی زحمت کشیدم  پول دادم حقمه بنامم باشه زندگی مشترک هست یعنی دارایی مشترک

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من زن و شوهر جیبشون یکیه یعنی چی ک ماشین منه خونه مال اونه و....... واقعا نمیفهمم خونه بنام مرد ...

من با شناختی ک ازش پیدا کردم سه دونگ سه دونگ کردم.خیلی بهم خیانت ناموفق کرد یعنی طرفا اصلا محل سگ نمیدادن بهش بخاطر قیافه زشتش.اخرین خیانتش ک خواستگاری از همکارش بود اومدم خونه بابام و اگر باشه برگردم اون سه دونگم بزنه اسمم یا حق طلاق بده چون تهش جداییه و منم نمیتونم برگردم خونه بابام 

من با شناختی ک ازش پیدا کردم سه دونگ سه دونگ کردم.خیلی بهم خیانت ناموفق کرد یعنی طرفا اصلا محل سگ نم ...

خب شما حق داشتی شناخت داشتی ازش میدونستی ن عشق ن محبت از ایشون دریافت نمیکنی مردی ک خیانت کنه با عرض معذرت لجنه 

تو کل زندگیه اونو بالا هم میکشیدی چیزی بهت نمیگفتم

ولی اسی خوشحاله خونه خریده مشکلی با همسرش نداره ریختن سرش ک چقد ساده ایه و فلان

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

مبارکت باشه خواهری😍 لذتشو ببر انشالا بعدا طلا و ماشین میاد سرجاش👍

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

ولی به نظرم سیلی نقد به از حلوای نسیه! الان سه دنگ رو بگیر دیدی اذیت میکنه برو تعهد بده در صورت برگر ...

نه بابا بهش اعتماد دارم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

مبارکت باشه خواهری😍 لذتشو ببر انشالا بعدا طلا و ماشین میاد سرجاش👍

آره

قربونت 

مرسی از نظر خوبت

بعضی ها دارن هرچی از دهنشون درمیاد بار شوهر مردم میکنن

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

خب شما حق داشتی شناخت داشتی ازش میدونستی ن عشق ن محبت از ایشون دریافت نمیکنی مردی ک خیانت کنه با عرض ...

حرفت خیلیییییی حقه 

من شوهرمو می‌شناسم

اون با پول خودش برام ماشین طلا گرفت و الانم به عنوان قرض ازم گرفته که بعدا بازم بده