2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7899 بازدید | 333 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این طلا و ماشینی که میگی خود همون مرد خریده

وآقا شماها مغزم دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس زن چه غلطی میکنه تو اون رندگی؟؟؟؟؟؟

صب تا شب بسور بساب اتو کن فلان کن بیسار کن 

واقعا مغز دارین شماها؟؟؟؟؟؟

من میگم اگه زن و شوهر مثل رقیب هم باشی که نمیشه اون خونه برا هر دوشونه حالا یا به اسم این یا اون الب ...

پس این همه تاپیک خیانت که مثل چشماشون اعتماد داشتن چیع؟؟

چرا شوهرش به این اعتماد نداره؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
من میگم اگه زن و شوهر مثل رقیب هم باشی که نمیشه اون خونه برا هر دوشونه حالا یا به اسم این یا اون الب ...

نه اشتباه نکن ببین اعتماد کردن یه طرف قضیه است اینکه از عقلی که خدا بهت داده استفاده بکنی و هیچ وقت خودتو آچمز نکنی هم یه طرف قضیه است الان به هر مشاوری این زن بره بگه همچین اتفاقی افتاده برمی‌گردم میگن ماشینتو طلاهاتو پس بگیر و بزار شوهرت بره با وام خونه بخره این زن همه سرمایشو داره میده بعد شوهره اعتماد نمی‌کنه بهش سه دنگ خونه رو بزنه به نامش اگر اعتماد قراره باشه باید دو طرفه باشه چرا فقط این زنای بدبخت باید باشن که به شوهرا اعتماد بکنن چرا اون مردا بهشون اعتماد نمی‌کنن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
این زندگی مطمئن باش جنگه می‌دونی چرا چون طرف داره طلاهاشو می‌فروشه ماشینشو می‌فروشه میده شوهرش شوهرا ...

وااا خانم 

یعنی چی جنگه؟

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

مبارکت باشه انشالله که خونه شادیهات باشه و هی بهتر و بزرگترش رو بخرید

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
این طلا و ماشینی که میگی خود همون مرد خریده

مهم نیست وقتی طلا رو خریده به عنوان کادو خریده اگر موقع عروسی خریده به عنوان کادو خریده پس مال زنه اگر می‌خواست از همون اول نمی‌خرید ولی وقتی خریده به عنوان کادو کادویی که داره زن میده یعنی مال زنه پس باید زن باشه انقدر زن ستیز نباشید انقدر زن ضد زن نباشید 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
مبارکت باشه انشالله که خونه شادیهات باشه و هی بهتر و بزرگترش رو بخرید

سلامت باشی

قربانت

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

وآقا شماها مغزم دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس زن چه غلطی میکنه تو اون رندگی؟؟؟؟؟؟صب تا شب بسور بساب اتو کن ...

خب مرده کار کرده پس انداز کرده طلا خریده منتشو گذاشته برا زنه الانم فروخته برا خودش خونه خریده بعداااااااا برا اینم میخره دیگههههههه چرا مته به خشخاش میذاری بگو مبارکه ول کن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
این زندگی مطمئن باش جنگه می‌دونی چرا چون طرف داره طلاهاشو می‌فروشه ماشینشو می‌فروشه میده شوهرش شوهرا ...

همه مردا ذاتشون بد نیست که زیر همه چی بزنن وقتی طرف قول داده لابد میخره هرکسی بیشتر طرف خودشو میشناسه

وااا خانم یعنی چی جنگه؟

نه می‌شناسمت نه هیچ وقت دیدمت فقط خواهرانه از سر دلسوزی نصیحتت کردم امیدوارم یه روزی از این کارت پشیمون نشی ببین من خیلی آدم دیدم من یه جایی کار کردم که هزار نفر در روز آدم میومد و می‌رفت یه روز برو تو دادگستری بشین تو این مملکت ببین چه خبره این کارو نکن اگر هنوز اون پولو به شوهرت ندادی دست نگهدار این کارو نکن مگر اینکه تعهد بده سه دنگ خونه رو بزنه به نامت در غیر این صورت اون پولو نده بهش این اشتباهو نکن