اکثرا دوست دختر خودشون رو ول میکنن از فامیل زن میگیرن؟ امروز یکی از دوستام که همکلاسم هست رو دیدم بیچاره حالش خیلی بذ بود گفتم چی شده گفت امیر زن گرفته دختر عموش رو گرفته اصلا از تعجب دهنم باز موند اینا تا ترم پیش عاشق و معشوق بودن تو دانشگاه همیشه واضح بهم دیگه ابراز علاقه میکردن لباس ست میپوشیدن بغل و... دختره میگفت یهو دیدم زده بلاکم کرده بدون هیچ توضیحی ترم پیشم بازم همچین چیزی رو دیدم یه پسره با دختری چند ترم دوست بود تهش رفت دختر خاله ش رو گرفت گویا از بچگی اسمشون رو هم بوده و نامزد بودن د اخه نامرد تو که نامزد داشتی چرا با این دوست شدی😒
این مردا موجوداتی هستند ناشناخته بعد به ما انگ میزنن که پیچیده ایم
فولاد چیزی داره به اسم نقطهی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد میشه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمیگرده، برای همیشه تغییر میکنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی میتونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطهی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض میشه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیکترش میکنه.
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
بحث مرد نیست فامیل این حسو به آدم میده از غریبه بیشتر میشناسیش ولی اشتباه محضه چون آدم پیچیدس و همون قدر که غریبه رو نمیشناسی فامیلم پوسته اش رو فقط میبینی.
یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.