2777
2789
عنوان

خانما جاریم چطور آدمیه من حسم بده یا همتون همچین حسی بهش دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=400101985]کمی بهم یاد بده  چطور اینکارو میکنه و بلده و همه رو خراب کرده[/QUOباید توهم یک جوری رفتار کنی که خودتو ازهمه بالاترببینی و بدونی اینو به شوهرت بفهمون که فقط توملکه هستی بقیه نوکر وکلفتت

کمی بهم یاد بده چطور اینکارو میکنه و بلده و همه رو خراب کرده

شما خودتون ، خودتون رو خراب کردین..

کاری ک جاریای من کردن..مثلا من اصلا به جاریام فکر نمیکنم

هیچ نشونه ای در مغزم ازشون نیست.

اونا ولی روز شب توی فکر منن..حرفمو میزنن

توی خونشون، پای تلفن، با اون یکی جاریا..آنالیز میکنن مثل همین تاپیک شما..🫠من برم حرف درمیارن

نرم حرف درمیارن

از جزئیات لباسم، حرکاتم، ریز به ریز منو زیر نظر دارن🧐🧐

تیکه میتدازن

استوری تیکه دار میزارن

من برم سفر قایمکی میرم یعو بفهمن اینقدر با شوهراشون دعوا میکنن تا اینام برن….و همه این موارد..

بعد شوهراشون، پدر مادر شوهرم  بقیه میبینن من اصلا کاری با زنای اینا ندارم، حتی توی مجلس طرف صحبت من نیستن،وقتی نباشن ، حرف پیش بیاد هم من در موردشون اظهار نظر نمیکنم، 

سکوت فقط گوش میدم.

با قول خود جاریم ک برادرشوهرم بهش گفته بوده

( به من میگفت تو دعا گرفتی شوهرم طرفدارته، دز صورتی ک من شماره برادرشوهرم ندارم، سلام علیک و خدافظ، حتی باهاش هم کلام نشدم در این ۱۷ سال)

خاتون داره رد میشه تو مثل سگ واق واق میکنی ،میخوای زنجیرت پاره کنی بهش حمله کنی ، نباشه هم پارس میکنی..

اون حتی وقتی پارس هم میکنی برنمیگرده بهت سنگ بزنه یا بگه چخه…رد میشه میره..پس مقصر سگ منه نه اون ادم رهگذر!

💕