2777
2789
عنوان

همین الان چرا ناراحتی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 5079 بازدید | 477 پست
اگه بگم مسخرم میکنید طلا خریدم و دوسش هم دارم ولی ته دلم ناراحتم و روحم سنگینه بنا به دلایل شخصی خود ...

چرا مسخرت کنیم؟😁😂

هر کی مسخره کرد بگو خودم میرم براش😂❤️

فداسرت خریدی دیگه

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

اگه میتونی از طرف مقابلت طلب حلالیت کن اگه نمیتونی براش استغفار و طلب آمرزش کن❤️🫶

میدونی همسرم گفت مادرم گفته به داداشت زیارت قبولی بگو رفته بوده کربلا،بعد اینا اصلا ما رو تحویل نمیگیرن،یهو از دهنم پرید گفتم فکر میکنی  مامانت به اونا هم بگه،که  به تو بگن زیارت قبول،نباید میگفتم،حالم بده😔

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بین دوراهی موندم نمی‌دونم کاملا سردرگمم دنبال خود واقعیم میگردم

من برات دعا میکنم❤️🫶

کمکی از دستم بر میاد؟

یه نفر اویزونمه که نباید اه

خشک برخورد کن باهاش اگه تو مجازیه که بلاکش کن اگه تو واقعیته سعی کن جلو چشش نباشی اصلا❤️🫶

خب چرا با صاحاب مغازه حرف نمیزنی و نمیگی بلندش کنه عزیزم همه همینیم غصه نخور به پارتنرت بگو فعلا حوص ...

حرف زدم صاحب مغازه دلش واسش میسوزه میگه مهلت بده بیرونش میکنم امروزم منم زنگ زدم صاحب معازه دق و دلیمو خال یکردم تهدیدم کردم گفتم خالی نکنه من شکایت میکنم بایت تاخیر در تحویل ملک بهم مطالبه خسارت میکنم هی میگه صبر کن میگیرم حرف اخرمو زدم مردیکه خر کلی ترسیده همش فکر خودشه که سازش کن اون پا نمیشه نمیخواد من کسب و کار کنم بعد میگه سازش گفتم سارشی ندارم کنم یه کلام مغازه رو میخوام نمیگیری شکایت میککم 

باور کن خسته شدم سر حق خودم داره ادیت میکنه