2777
2789
عنوان

نشانه های مرد بددل در خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 34 پست
چند سالشه؟ شغلش چیه؟من یه خواستگار داشتم معلم بود رفتاراش این مدلی بود ازدواج اولشم بود

۳۴ سالشه لیسانس روابط عمومی داره و توی مترو کار میکنه منم ۲۶ سالمه

چرا میخای با کسی ک قبلا ازدواج کرده ازدواج کنی؟؟؟ نمیگم بده ها ولی اون تجربه هایی داره ک تو نداری.. ...

منم‌خودم دوساله که جدا شدم و دلیل جداییمم عدم رابطه جنسی و عاطفی بود کلا هیچ رابطه ای باهم نداشتیم و علی رغم اینکه طرف مقابلم پسرخوبی بود مجبورشدیم ازهم جداشیم چون پسره مریض بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت هم قبلا ازدواج کردی جدا شدی؟؟

بله بالاتر توضیح دادم و متأسفانه متأسفانه هر خواستگاری برام میاد یه بچه داره و فقط دو مورد بودن که اومدن و جداشده بودن و مشکل هردوشونم خیانت بوده اولی تو عقد و دومیم خونه داربودن،خانوادمم یکساله که دیوونم کردن که از وقت ازدواجت میگذره و چقدر باید صبر کنیم که توازیکی خوشت بیاد وهرکیم برات میاد یه بچه داره و تو اصلا موقعیت هارو حالیت نیست و...😔

چرا میخای با کسی ک قبلا ازدواج کرده ازدواج کنی؟؟؟ نمیگم بده ها ولی اون تجربه هایی داره ک تو نداری.. ...

منم یه ازدواج ناموفق داشتم و توعقدجداشدم و متأسفانه هر خواستگاری که برام میادیه بچه داره وفقط دو مورد داشتم که بدلیل خیانت جدا شدن.خانوادمم دیوونم کردن که دیگه داره از سنت میگذره و موقعیت هارو نمیفهمی و هرکیم برات میاد یه مشکلی داره و ازین حرفا

من واقعا چیکار کنم بابت این سرنوشت تلخی که داشتم😔 اصلا طلاقم تقصیر من نبود اما بازهم با این حساب هم ازسمت خانوادم خیلی سرزنش میشم هم هر خواستگاری برام یه مشکل جدی داره و هرچقدرم داره از جداییم زمان بیشتری میگذره آدمهایی با مسائل پیچیده تری میان خواستگاری و این خیلی کارو سخت تر میکنه برام

منم یه ازدواج ناموفق داشتم و توعقدجداشدم و متأسفانه هر خواستگاری که برام میادیه بچه داره وفقط دو مور ...

خودتو از چاله ننداز تو چاه  میای از حرف و نقل راحت بشی دچار یه آدمی میشی ک هیچ بهت نمیخوره

خودتو از چاله ننداز تو چاه میای از حرف و نقل راحت بشی دچار یه آدمی میشی ک هیچ بهت نمیخوره

خب چیکار کنم خواستگار مناسبی ندارم از طرفیم تحمل حرفای خانواده برام خیلی سخته

من ازدواج کردم 

اوایل واقعا سخت بودچندین بار تصمیم به طلاق گرفتم از شدت فشار....چند سال طول کشید اعتماد کرد اوکی شدیم طوری که الان با دوستام تا یک شب بیرونم چیزی نمیگه

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

پس کم کم درست میشه؟

نمیتونم محکم بگم اره 

من همسرم هزار یک حسن داشت 

فقط این دو مورد بود بازم به طلاق فکر میکردم عاصی شده بودم با اینکه تو خونه پدرم محدودیت داشتم بازم شرایط برام غیر قابل تحمل بود

در کنار اینا به شد ت عاشقم بود 

ریسکش خیلی بالاست اصلا عجله نکن صحبت یک عمر زندگیه با عقلت تصمیم بگیر 

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

نمیتونم محکم بگم اره من همسرم هزار یک حسن داشت فقط این دو مورد بود بازم به طلاق فکر میکردم عاصی شده ...

خودم یه حسی نسبت به اینکه شخص کنترل گرایی هستش دارم.همش‌فک‌میکنم میخوادهمه چیزم تحت کنترل خودش باشه

بازم نمیتونم دقیق بگم چون شناخت کافی ازش ندارم 

خودم یه حسی نسبت به اینکه شخص کنترل گرایی هستش دارم.همش‌فک‌میکنم میخوادهمه چیزم تحت کنترل خودش باشهب ...

امیدوارم تصمیم عاقلانه ای بگیری و خوشبخت بشی

ولی یه چی بگم من بعد ازدواج به خودم گفتم چرا منی که مجرد بودم با یه آدم اینجوری ازدواج کردم از طرفی هم از طرف خانواده خیلی تحت فشار بودم چاره ای نبود ولی الان میگم خدارو هزاران بار شکر،،،،،،اگر برگردم عقب بازم انتخابم قطعا همسرمه