2777
2789
ای کلک باااشه😜

😂😁 آخه تو بخوای ثبت نام کنی اینم بزنی نزنی برات فرقی نمیکنه اما بزنی ب من 75میده راستش بگم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
چه قدر باید بذاری نا چه قدر وام بده؟

اول از همه ی ملیون میده بدون هیچ شرطی تا 10ملیون پله ب پله فعال میشه

وام های بالای 10ملیون سکه میخاد ک از انتقال و خابوندن پول و شارژو... بدست میاری

طلای آب شده فقط اشک‌های شما🙌🙂https://daigo.ir/secret/91682530570

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بلو ۵ گذاشتم نوشته یود ۳ ماه باید بمونه ولی وام نداد بهم

بلو برای 10 میلیون وام 400 کارمزد میگیره ب جز سودش 

ولی وپیاد برای 10 . 50 تومن فقط اعتبار سنحبی

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
باشه کلککککککککک😜😜😜

😂🙏💙