دختر خالم جدیدا رفتارش عوض شده دختر خوشگلیه ولی خب دیگه خودشو خیلی بالا میگیره جوری که هر بار همو میبینیم اعتماد بنفسم کلا نابود میشه جوری که دیگه وقتی دخترا ازم میخوان باهم عکس بگیریم اینقدر خودمو زشت میبینم که قبول نمیکنم یکی از رفتارش اینه که اکیپی رفتیم بیرون و خب خیلیا نگامون میکردن و اون گفت دارن منو نگا میکنن یا یکی گفت نگا عروسک و ما متوجه نشدیم کیو میگه و اون گفت وا معلومه که عروسکم که دیگه یکی از دوستام گف شایدم با این(منو میگه)بودنش چرا همه چیزو به خودت میگیری و بعضی از رفتارش آدمو اعصابشو خورد میکنه دو دقیقه میریم بگردیم همش سعی میکنه جلب توجه کنه با اینکه دوس پسر داره همین طوری گفتم گناه داره دوست پسرت کارگره زیاد تر خرج نندازش گف نباید دلت بحال پسرا بسوزه فقط باید ازشون بکشی خیلی بی تعهده
من نه شمارو تایید میکنم نه ایشون رو چون از هر دوتون هیچ شناختی ندارمفقط یسوالو از خودت بپرسبه تو چه ...
واقعا؟؟ولی واقعیتش بعضی اوقات براش نگران میشم مثلاً چندبار گف که من سوار ماشین شخصی میشم دیگه کرایه هم نمیگیره یه شماره میدمو تمام الان همش فکرم اینه به موقع سر کله شق بازیاش بلا سر خودش نده نمیدونم شایدم شما درس میگی ولی ما همیشه شبیه خواهر بودیم برای هم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!