2777
2789
عنوان

خانمها امروز چیکارا کردید بیاید بگید از روزمرگی هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 59 پست

عراقم..نماز صبح رو خوندیم، رفتیم مسجد کوفه و چندتا محل زیارتی اطرافش، اومدیم هتل واسه ناهار، بعدش رفتیم یه بازار نجف رو گشتیم، الان اومدم شام بخورم و بعدش برم حرم

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی یه سوال اوایل بارداری تهوع و دل درد داشتی؟یا غذا میخوردی به سختی هضم میشد؟

من اصلااااا تهوع نداشتم و ندارم فقط یکبار چون بوی بد خورد بهم حالت تهوع گرفتم فقط اشتهام خیلی زیاد شده بود که الان بهترم، اما نفخ شدید داشتم اوایل 

الهی بگردم اگه خیلی مجبور نیستی نکن اینکارو حیفه🥲😭

عزیزم ۷سالشه بیشتر از ۵۰سانت هم هست خیلی خوشگله موهاش ولی هرروز شونه کردن و بافتن و اینا کلی وقت میبره هراز گاهی هم کلافه میشه حموم رفتنی خودمم دودلم موندم چیکار کنم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

منم صبح رفتم سرکار بودم ۱ اومدم خونه نهار خوردم خسته بودم خوابیدم تا مغرب پا شدم نماز خوندم شام پخت ...

عزیزم خسته نباشی معلمی🥹چقدر شماها خوبی و نازید کاش قدر معلم هارو بیشتر بدونن

صبح دخترمو راهی کردم مدرسه و پسرم بیدار شد صبونه درست کردیم دوتایی چون علاقه داره خورد

بعدم‌ظرفاروشستم ناهار ظهرو گذاشتم و کمی کارای شخصی

خونه رو همسرم شبش جارو‌کشیده بود

بعدم دخترم اومدخونه من رفتم سرکار

بعدم همسرم بچه هارو برده خونه بازی

اومدن دنبال من باهم اومدیم خونه

نون وپنیر و سبزی خوردیم و تکالیف دخترمو رسیدگی کردم

همسرم ظرفای ظهرشون رو شست

و من گفتم شام نمیذارم

دخترم الان میگه غذا میخواد...

خسته نباشی عزیزممم😁

مرسی عشقم🥲❤️

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
۶ بیدار شدمصبحونه درست کردم با همسرم خوردیم و رفتیم سرکار و دخترم رو سپردم پرستارشسر کار مشغول کار۴/ ...

چه زود شام می‌خورید آفرین 

راستی از پرستار بچه راضیی؟یعنی بین پرستار و مهد پرستارو ترجیح میدی؟,

بسلامتيي عزيزمم

منم دور از جون دكتر بودم ازمايش مدفوع 

ببخشيد انگل گرفتم همش خارش شديدد عفونت هم دارم لگنم درد ميكنه يبوست شديد شكمم باد كرده اومده حلو همش گشنمه و روز به روز چاق تر ميشم