2777
2789
عنوان

اختلاف فکری من و خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 38 پست
شما مجردی

اگر مجرد بودم که مثل مجردای سایت بهت میگفتم‌حق با تو هست معلومه که خانواده تو با فرهنگن پس خانواده شوهرت دوری کن 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

فاصله رو رعایت کن قوانین مخصوص بخودت رو بزار در مورد مهمونی رفتن و دادن کم کم عادت میکنن ب وضع

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا هم طبیعی نیست

اره بابا  اینم هست اگر خودشون را دوست داشته باشن بچه که ازدواج کرد کله رهاش میکنن و وقت صرف اون و زنش نمیکنن

این هم طبیعی نیست

نه دیگه امثال شما را که ادم باید ول کنه والا هر راهی باهاتون برن یه ایرادی میگیرید یه مشت تحفه اید که تو جامعه وارد شدید 

دقیقا مثال اون الاغی که از پشتش بری لگدت میزنه از جلوش بری گازت میگیره .....

خانواده شوهراتوت عاقل باشن کلا هیجی بگیرنتون  بهترین لطف را درحق خودشون کردن

نه دیگه امثال شما را که ادم باید ول کنه والا هر راهی باهاتون برن یه ایرادی میگیرید یه مشت تحفه اید ک ...

تو منو میشناسی که دهنتو باز می کنی هر چی لایق خودته بهم نسبت میدی؟ حق داری هیچ وقت باهات درست رفتار نشده که بدونی حد و مرز داشتن در عین صمیمیت و احترام یعنی چی. 

من حرف بدی بهت نزدم که انقدر بهم توهین کردی، واسه شعور نداشتت متاسفم

دیگه هم ریپلای نزن چون نی نی یار رو تگ میکنم واسه توهینات

I will always love you❤️💖💗

آره تحصیلات و کار زن براشون معنی نداره،پیشرفت تو زندگی معنی نداره و تلاش خاصی نمیکنند فقط زود شوهر ک ...

خب این ربطی به سنتی بودنه نداره 

خیلیا سنتین ولی این افکارو ندارن 

اما اگه واقعا اینطوریه نذار رو همسرت تاثیر بذارن

هویتتم و اصالتمم برام مهمه

خب قرار هم نیست شما هویت و اصالتت رو بزاری کنار. چرا فکر کردی چون اونا میخوان شمارو بکشن سمت خودشون پس شما هم باید برین سمت اونا یا همه چیز رو بزارید کنار... اگر شخصیت ضعیفی داری و خیلی تحت تاثیر قرار میگیری،این یه حرف دیگه است. بعدم ادم مگه انقدر راحت اصالت و هویت و تربیتش عوض میشه؟

تو منو میشناسی که دهنتو باز می کنی هر چی لایق خودته بهم نسبت میدی؟ حق داری هیچ وقت باهات درست رفتار ...

توهیین نمیخواستی بشنوی ریپلای نمیکردی ...هر چند توهینی نبود بهترین مثال برای امثال تو بود و شایستت بود

از کوزه برون تراود آنچه در اوست

همین یاد بگیر ادمها متفاوتن  و کسی نمیاد مدام ناز و کرشمه هاتون را تحمل کنه مدام ناز کنید و انتظار داشته باشید مدام نازتون را بکشن مثل من زیادن که کامل بزارنتون کنار 

پس راهنمایی الکی به دیگران نکن و زندگیشون را به هم نریز

طرف باید بدونه هزدواج کرده قطعا با فرهنگی متفاوت از خانوادش وباید تعامل را یاد بگیره 

همین یاد بگیر ادمها متفاوتن و کسی نمیاد مدام ناز و کرشمه هاتون را تحمل کنه مدام ناز کنید و انتظار د ...

چرت و پرت نگو وقتی چیزی بلد نیستی

نمی خوام باهات بحث کنم

ریپ نزن

I will always love you❤️💖💗