2777
2789
عنوان

کارم خوبه یا بدع

109 بازدید | 17 پست

دوستان من 3گرم طلا قبلن به خوانوادم فروختم بعد جهیزیه نوزاد به اجیم دادم بعد موقع عروسیش 15تومن هدیه دادم و کلی قرضی به خواندن میدم و 10تومن به برادرم دادم در کل همیشه میدم حت لباس نو هم میدم به اجیام ولی امروز گفتن ک پدرت بیکاره پول میخایم برسم مغازه ولی پول شوهرمه همش من شاغل نیستم و حتی اجیم ک کار میکنه باید بده به خونوادم که پدرم همش بیکار 50سالشه تا امروز به فکر خونوادش به فکر من و اجیم و مادرم نیس با اینک خونواده پدرم کلی پول دارن خلاصه من قبول نکردم بهشون بدم گفتم نه نمیدم ندارم الان یورش بردن به من ک تو خسیس  ولی وقتی من ازشون چیزی میخام نمیدن به من حتی امروز به برادرم نیاز مند بودم 10بار تماس گرفتم جواب نداد

مقصر خودتی .بابات که زمین گیر نشده بره کار کنه ‌.این همه کار مناسب سن بابات ..‌عادت کردن تو بدی بهشون ..دیگه نده تامام 

الان که پول شوهرته حتی اگر در خودتم کار میکردی وظیفه نداشتی وقتی پدرت سالمه تو خرجیشونو بدی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

مقصر خودتی .بابات که زمین گیر نشده بره کار کنه ‌.این همه کار مناسب سن بابات ..‌عادت کردن تو بدی بهشو ...

به من یورش بردن دیروز ب اجیم شلوار دو تومنی دادم کفش سفارش دادم به تومنی به زور ازم گرفتم و هی صداشون بالا می‌برند که تو خسیسی و اینا در حالیک من هر چی نو میگرم برا خودم اونا میبرن ولی کسی ازم راضی نیس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من یورش بردن دیروز ب اجیم شلوار دو تومنی دادم کفش سفارش دادم به تومنی به زور ازم گرفتم و هی صداشو ...

به درک که راضی نیستن ..دیگه خرج نکن .چراغی که بر خانه رواست بر مسجد حرام است ..حرف زدن بگو  برید از همون کسی پول طلب کنید که اسمتون تو شناسنامشه 

دیگه خواهشاً پولتو نگه دار برای خودت ‌خوب نشون دادن لیاقت محبت ندارن 

هزاری هم دیگه خرج نکن و.تا وقتی تو خرج کنی معلومه بابات باسنشو تکون نمی‌ده بره سرکار . 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

تو خونه ی  پدریت وظیفه ی پدرته طبق قانون خرج خانواده رو بده .تو ازدواج کردی و خونه و زندگی جدا داری .از زمین به آسمون می‌باره ..من موندم چرا وقتی چند باری هیچ قدمی برات بر نداشتن چراا بازم براشون خرج می‌کنی ؟!!

خونواده منن بچه هامون میگرن حین عروسی رفتنم و سالن رفتنم

چی ؟؟

به درک که راضی نیستن ..دیگه خرج نکن .چراغی که بر خانه رواست بر مسجد حرام است ..حرف زدن بگو برید از ...

من 98ازدواح کردم گرم طلا دویست تومان بود من سه تومن داشتم مامانم تماس گرفت گفت من نیاز دارم بهشون دادم در حالیکه مامان شوهرم اصرار کرد که برم طلا بخرم 

من 98ازدواح کردم گرم طلا دویست تومان بود من سه تومن داشتم مامانم تماس گرفت گفت من نیاز دارم بهشون دا ...

اشتباه کردی جانم ..چون بچه هاتو نگه میدارم دلیل بر این نمیشه هر جور دوست دارن باهات رفتار کنند و توقعات فضایی داشته باشند ..بچه هات چند سالشونه ؟

3ساله و یکساله

ببر بده مادر شوهرت..۳ساله رو بده شوهرت نگه دار و ۱ساله پیش خودت .

😭

باید روی پای خودت وایستی .بزار بفهمن چون بچه هاتو نگه میدارن حق ندارند هر جور دوست دارن باهات رفتار کنند و توقع فضایی داشته باشن‌.شده نرو عروسی اما دیگه بچه هاتو نده دستشون و دیگه هم چیزی نخر ...