2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی ماشینای شاسی خوشگل و جدیدی تو کوچه خیابون میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 44 پست
والا تعمیرکارا میگن پیدا نمیشن حالا ما که ن داریم ن می خوایم

کی گفته قطعات ندارن؟ تو چینیا لاماری جالب نیس جک عالیه بعضی مدلای کی ام سی فوق العاده س فونیکس خوبه قدرتش یکم کمه تیگو هم خیلیی ماشین خوبیه تو چینیا از همه بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان انقد گریه کردم که پریود شدم.یه خیابون نمیشه رفت میری خیابون همه شاسی سوار شدن میای نی نی سای ...

چرا گریه عزیزم ،یه عده بالاتر از ما هستن یه عده پایین تر، رفاه نسبی هست .مقایسه نکن ولی تلاشت رو بکن

گرونی دلار وطلا خیلیارو پولدار کرده همم ماشین دارن من بدبخت صبح تاشب دستام پینه بسته ماشین ندارم تن ...

من فکر میکردم فقط بازیگرا و جراحها میتونن لاماری بخرن .میرم تو خیابون همه خریدن.پس من خیلی خاک برسرم که هیچی نمیتونم بخرم حتی یه تایر برا ماشین فرسودم‌.انقد حالم بده میام نی نی سایت میبینم همه هم چند صد گرم چند صدگرم طلا دارن‌.ما چند سال دیگه کارتن خواب میشیم مردم تیلیاردرتر

من فکر میکردم فقط بازیگرا و جراحها میتونن لاماری بخرن .میرم تو خیابون همه خریدن.پس من خیلی خاک برسرم ...

دوره دلالی شده دیگه گذشت باپول زحمتکشی پولدار شی اون مال زمان پدربزرگامون بود 😂