2777
2789
تو قرآن هم نگفتن نماز چند رکعته قرآن گفته به حرف پیامبر و اولولامر گوش بدید

عزیزم من خواستم منبعشو بدونم فقط همین😐

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیشه ازاین داستان به راحتی ردشد

فکرکن یک نفرتمام عمروجوونیش روبه پای یکی بریزه

اصلاکوربشه جزاون کسیونبینه این خیلیه بنظرم:-)) 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

هرکی صبر کنه به عشقش میرسه من‌تجربه ش کردم همه خواستن جدامون‌کنن اما تهش مال هم شدیم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

گفتم نبود 

همه چیش رو داد در راه عشق ابرو جایگاه اسم و رسم و زیبایی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بخش زیادیش از روایات اهل بیته

چطوری منابعی که دربارش صحبت شده رو‌پیدا کنم

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

والا به اینش فکر نکردم😂🥲مگه تو سوره یوسف گفته نشده؟

از کتب اسلامی و کتب یه ودی ها و تاریخ 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیلی عاشقش بود جوری که از هر جا رد میشد دوست داشت اونجا باشه خیلی از خدا خواست در آخر بت پرستی رو کن ...

کاش خدا به ماهم که یکتا پرستیم نظری میکرد تو قضیه های سخت🥲🚶‍♀️

...🖤