2777
2789
عنوان

دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 14365 بازدید | 1446 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥹❤️مرسی عزیزم 🫠🫠فعلا داریم صحبت میکنیم ولی خب بهم درخواست نداده ب نظرت کی درخواست میده بهم ک بریم ...

به یه سال نکشیده درخواستو میده 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
ببخشید یه سوال دیگه دوستم عارف کی ماشین میخره ؟ و کی ازدواج می‌کنه ؟خصوصیات همسر آینده اش چیه؟

عارف اگه تا آخر سال نخره 

تا زمستون سال دیگه میخره حتما

دیر ازدواج میکنه 

قد بلند و کشیده چشم و ابرو مشکی یکمی سبزه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
حس شیشمت راجع آینده من و من چیه؟ اولین باره میپرسم لطفا نادیده نگیر

غمگین هستی 

زندگیت نوسانه یه مدت خیلی خوشی گاهی اوقات همش دلت میخواد گریه کنی

از نظر مالی خیلی اوضاعت خوب میشه 

غمگین هستی زندگیت نوسانه یه مدت خیلی خوشی گاهی اوقات همش دلت میخواد گریه کنیاز نظر مالی خیلی اوضاعت ...

تحول احساس میکنی تا چند سال ایندم؟ از اونا که زندگیم به قبل و بعدش تقسیم بشه

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

تحول احساس میکنی تا چند سال ایندم؟ از اونا که زندگیم به قبل و بعدش تقسیم بشه

از نظر مالی بله