دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8319 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13948 بازدید | 1373 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8319 بنظرت من جادو شدم؟؟بنظرت با این آدم ادامه بدم درسته؟بگو حالم بده ادامه ندی بهتره برات یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
hdjzkhns عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 723 بچه ها من برم بخوابم ♥️♥️♥️فردا صبح اول وقت میام از همونجا که جواب ندادم جواب میدم دوستتون دارم امید ... پس لطفاً پیام منم هر وقت دیدی جواب میدیکراشم چه حسی بهم داره؟ پیشنهاد میده؟چند سال دیگه ازدواج میکنم
هالعج عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4430 ادامه ندی بهتره برات مزاحمت نمیشم ممنونلطف میکنی اگر درخواستی دوستم رو قبولی کنی
کوثر__هسدم عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 3759 یس چرا فکرمیکنم بقیه دارن حسودی میکنن؟ این جمعه قلم چی ازمون دارم ترازکلم چند میشه؟ کنکور سراسری رو بهتر میدم یا فرهنگیان مصاحبه اینا همه چیز خوب پیش میره برام ؟
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8319 ماه تولدم چیه شهریور همینطوری میگم چون هیچ حسی نداشتم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
یاالله۵۸۷ عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1877 بچه ها من برم بخوابم ♥️♥️♥️فردا صبح اول وقت میام از همونجا که جواب ندادم جواب میدم دوستتون دارم امید ... عه دقیقا آخرین پیامی که جواب دادی قبل پیام من بوداگه نخوابیدی میگی جوابشو پرسیده بودم ماه تولدم چیه زندگیم با شوهرم چطور پیش میره
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8319 درباره آینده بچه هام ،محل زندگیم در آینده و اینکه دخترم دانشگاه قبول میشه یا نه به یک شهر بهتر میرید دخترتون هم دانشگه قبول میشه ولی رشتهش رو دوست ندارهمیانهاس همه چی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
لیلووووو عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 252 بچه ها من برم بخوابم ♥️♥️♥️فردا صبح اول وقت میام از همونجا که جواب ندادم جواب میدم دوستتون دارم امید ... لطراحی ب منم بگو کنکور ۴۰۵ چی میشه احساس محمد چیه؟ میلاد حسش چیه؟ پدرش راضی میشه ب ازدواج و تهش میشه؟؟؟مشخصات همسر آیندم میگی؟
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8319 میشه لطفاً برای منم بگی هنوز ازم خوشش میاد؟ بهم فکر میکنه؟ اقدامی از طرف خانوادش صورت میگیره؟ خودش اوکیه خانوادهش همراهی نمیکنن اینم مجبوره به خاطر خانواده اقدامی نکنه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8319 یعنی از طریق واسطه؟ عاشقانه نیست؟ بیشتریا گفتن توی دانشگاه این حس نمیکنی؟ نه گفتم ممکنه واسطه باشه ممکنه هم عاشقانه من حس میکنم فرهنگیان قبول میشی ولی شوهرت رو توی دانشگاه آشنا نمیشی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8319 معلم نباشه چیه ؟ آزاد ولی پولداار یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8319 معدل نهاییم چند میشه ؟ ۱۸/۵به بالا یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜