دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8319 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13946 بازدید | 1373 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges77777 عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 1312 شخصیتم بین روانشناسی و مامایی کدومو میرم؟ دختر با روحیه و نسبتا شادی هسی و احساسم به هیچ کدوم از این رشته ها نیست
روشدیونگم عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 3139 من چیییبنظرت منو محمد میتونیم شروع دوباره داشته باشیمیا واقعا تو سرنوشت هم نیستیم؟ کاربری دست دو نفره🩷
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8319 حروف اسمیمو بگو شخصیتم؟نه آدم احساساتی و خانواده دوستمودی یک وقتی فول انرژییکهو بیحال با جنبه و خوش خنده یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دائم_الپریودم عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 1624 منم بازی منم بازی کشیدمغمیبهقشنگیچشمآنت💔 https://daigo.ir/secret/51794345533
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 5623 آدم احساساتی و خانواده دوستمودی یک وقتی فول انرژییکهو بیحال با جنبه و خوش خنده سلام گلم امیدوارم حالتون خوب باشه لطفا بگید حس میکنید ازدواجم کی هستش؟مشخصات همسر آیندم ظاهری واخلاقی؟وشغلشون؟ دونغره
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8319 عزیزم خانومی به اسم سمیراطلاق داره یاشوهرش برمیگرده الان تقریباطلاقش تمومه ؟؟؟؟ نه طلاق میگیرن یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 دختر با روحیه و نسبتا شادی هسی و احساسم به هیچ کدوم از این رشته ها نیست تجربسم چی میرم و شخصیت همسراسندم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
nafise_22 عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 133 تا آخر امسال نه ولی خب آره به زودی ازدواج میکنی عزیزم برا ازدواج من نمیگین ؟مشخصاتش چیهازتون پرسیدم محمدرضا برمیگرده گفتین اره ولی برا ازدواج نگفتین :)می خوام بدونم حستون میگه باهاش ازدواج میکنم یا نه
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8319 بنظرت با پسر عمم ازدواج میکنم؟دوسم داره؟باهاش خوشبخت میشم؟ خواستگاری کردن یا تو پیش خودت فکر میکنی؟ یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23826 آدم احساساتی و خانواده دوستمودی یک وقتی فول انرژییکهو بیحال با جنبه و خوش خنده شخصیت همسرایندم؟یکی گفت بداخلاقه مدا میشی حس تو چیه؟درسته خودم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
hastiiiiiiiiiii1403 عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 122 تا آخر امسال نه ولی خب آره به زودی ازدواج میکنی آها مرسی عزیزم چون دو هفته ی دیگه خواستگار واسم میادد خواستم ببینم نتیجه ش چی میشه واسه همین پرسیدم ❤️Kurd❤️
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8319 شخصیت همسرایندم بلوبری؟یکی الا گفت اخلاقش تنده جدا میشی حس تو چیه؟بچه زن عموم چیه؟ پسرآدم خوبیه منطقیه و کلا مکمل خودت میتونه باشه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
delbaramfffff عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5476 راجع ب ازدواج مجددم ممنون میشم هرچی حس میکنی بگی عزیزم جوابمو ندادین