2777
2789
عنوان

دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13928 بازدید | 1373 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@دختر_بلوبری‍ من شاغل نیستم میخوام کنکور بدم چ رشته ای قبول میشم سال دیگه دولتی روزانه فرهنگیان آزا ...

فرهنگیان میاری 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
ممنون عزیزم چجور آدمی به نظرت میام من؟همینجوری ایندم رو چجوری میبینی

خیلی وایب مثبت و خوبی میدی 

یکم سختی داره زندگیت اما کلا آدم خوش بختی هستی

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
لطفا لطفا لطفا بگو من با محسن دوست میشم؟؟امسال آشنایی با کسی و دارم که دوست بشم؟؟@دختر_بلوبری‍

با محسن دوست میشی 

ولی کلا محسن آدم جالبی نیست 

مرسی دختر خالم ماعده گفت ازتون بپرسم در اینده چه زمانی و باچطور ادمی ازدواج میکنه شغلش و اخلاق و ظاه ...

با عشق ازدواج میکنه اما طرف وضعیت مالی خوبی نداره آنچنان 

حداقل اول زندگی خیلی پولدار نیستن 

داداشت هم فعلا ازدواج نمیکنه 

بنظرت حمیده، علی از هم جدا میشن واقعیت بگو ...تلخ شیرینش مهم نیست ،مهم اینه بفهممم

جدا میشن 

مقصر علیه

من در اینده شاغلم؟ با شخص جدیدی من دوست صمیمی میشم؟ که مثل دوستم اوا دوسش داشته باشم یانه مثل بقیه ...

نه کلا شانس خوبی توی دوست پیدا کردن نداری

در آینده یک مدت شاغلی

یه سوال دیگه مادرشوهرم باهام مشکل داره؟منو مثل اون عروساش میخواد؟

بهت حسادت میکنه یا اینکه دچار سوءتفاهم شده

دررررسته جونم اجازه میدی منم شمارو بگم؟مهربونی خوشگلی چشمای گیرای نازی داری الا یکم خسته ای ریلکس کر ...

دورت بگردم 

اینا که همش شد ویژگی های خوب😂❤️

به خاطر خوب بودن و مهربونی خودته که منو اینطوری حس کردی