دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13928 بازدید | 1373 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قناریی عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 9379 خوشگلا من این هفته یه سفر دارم میخوام برم مشهد الان یکم درگیر اونم کوچولو کوچولو جواب همههه رو میدم ... چرا هنوز شماره مو پاک نکرده
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 به نظرت من امسال یعنی ۴۰۴ دانشگاه میرم؟ نه نمیری یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 @دختر_بلوبری من شاغل نیستم میخوام کنکور بدم چ رشته ای قبول میشم سال دیگه دولتی روزانه فرهنگیان آزا ... فرهنگیان میاری یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 وضعیت روحی و مالیمون تغییر میکنه؟ یه معامله میکنید به زودی خیلی خوبه براتون یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 ممنون عزیزم چجور آدمی به نظرت میام من؟همینجوری ایندم رو چجوری میبینی خیلی وایب مثبت و خوبی میدی یکم سختی داره زندگیت اما کلا آدم خوش بختی هستی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 لطفا لطفا لطفا بگو من با محسن دوست میشم؟؟امسال آشنایی با کسی و دارم که دوست بشم؟؟@دختر_بلوبری با محسن دوست میشی ولی کلا محسن آدم جالبی نیست یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 مرسی دختر خالم ماعده گفت ازتون بپرسم در اینده چه زمانی و باچطور ادمی ازدواج میکنه شغلش و اخلاق و ظاه ... با عشق ازدواج میکنه اما طرف وضعیت مالی خوبی نداره آنچنان حداقل اول زندگی خیلی پولدار نیستن داداشت هم فعلا ازدواج نمیکنه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 کی سرکار میرم شغلم دولتی میشه؟؟؟ @دختر_بلوبری به نظرم شغل دولتی میری یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 بنظرت حمیده، علی از هم جدا میشن واقعیت بگو ...تلخ شیرینش مهم نیست ،مهم اینه بفهممم جدا میشن مقصر علیه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 من در اینده شاغلم؟ با شخص جدیدی من دوست صمیمی میشم؟ که مثل دوستم اوا دوسش داشته باشم یانه مثل بقیه ... نه کلا شانس خوبی توی دوست پیدا کردن نداریدر آینده یک مدت شاغلی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 بنظرت تا دی ماه میفهمم کباردارم؟ ممکنهکلا فصل سرما امکانش بالاست یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 یه سوال دیگه مادرشوهرم باهام مشکل داره؟منو مثل اون عروساش میخواد؟ بهت حسادت میکنه یا اینکه دچار سوءتفاهم شده یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 دررررسته جونم اجازه میدی منم شمارو بگم؟مهربونی خوشگلی چشمای گیرای نازی داری الا یکم خسته ای ریلکس کر ... دورت بگردم اینا که همش شد ویژگی های خوب😂❤️به خاطر خوب بودن و مهربونی خودته که منو اینطوری حس کردی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜