دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13847 بازدید | 1370 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha_zzzz عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2655 چند تا مورد پیش میاد ولی به درد نمیخورن خودت با یکی آشنا میشی فراز و نشیب زیاده ولی با همون زمانش رو ... منم میگی ن حسش بهم چیه.. برمیگرده کی پیام میده؟
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 کی ازدواج میکنم شغلش چیه دو سال دیگه برات خواستگار میاد کارمنده آدم خوبیه و فقط یک برادر بزرگتر داره یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 کی ازدواج میکنم سنتیه یا قبلش دوستی اگر دوستیه دانشگاه باهاش اشنا میشم یا جای دیگه دوست میشی باهاشنمیدونم کی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 قبل از ازدواجم اسباب کشی میکنیم (منو خانوادم) از این خونه الانمون یا همینجا هستیم میرید یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 گلممن ارشد روانشناسی میخونم؟؟؟آخر با کسی که باب دلمهست آشنا میشم؟؟منو راضی میکنن به خواستگار جدیدمج ... اونی که تو دوستش داریدوستت نداره بله میخونی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 به نظرت م به من خیانت کرد و الان پشیمون ک اومده؟ خیانت کرده اما خودش مثل چی پشیمونه البته خیانتش خیلی جدی نبوده اما خب به هرحال .. یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 خدا خیرت بده عزیزم ببخشی سوال میپرسم همسرم این ماه ازمون داره اون نتیجش چجوری میشه ؟ نتیجهاش خوب میشه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 شرایط کاریم چطور پیش میره؟سال دیگه یه جای خوب میفتم؟ نه یه مدت همینطوری میمونی بعد از دو سال اوضاع بهتر میشه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 آ که دوسش دارم من بیشتر دوسش دارم یا اون کدوممون بیشتر دلتنگیم قصد نداره برگرده؟ تو بیشتر از اون دوستش داری و فک نکنم که برگرده یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 عزیز دلم تروخدا جواب منم بده خیلی استرس دارم من تا دوهفته دیکه شاغل میشم میرم سرکار؟تروخدا هرچی حست ... آره شغل خوبی هم هست یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
dele_sangi عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 1484 دو سال دیگه برات خواستگار میاد کارمنده آدم خوبیه و فقط یک برادر بزرگتر داره عزیزم من کی ازدواج میکنم
آذرم02 عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 904 دو سال دیگه برات خواستگار میاد کارمنده آدم خوبیه و فقط یک برادر بزرگتر داره سحر با علیرضا ازدواج داره یا اون یکی خواستگارش میلاد؟!
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 ازدواج میکنم باهاش؟مشخصاتش چیه؟فامیله؟ آره خانوادهت خیلی موافقن فامیل نیست تحصیلکرده اس یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜