2777
2789
عنوان

دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13786 بازدید | 1370 پست
کی ازدواج میکنم شغلش چیه

دو سال دیگه برات خواستگار میاد کارمنده 

آدم خوبیه و فقط یک برادر بزرگتر داره

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی ازدواج میکنم سنتیه یا قبلش دوستی اگر دوستیه دانشگاه باهاش اشنا میشم یا جای دیگه

دوست میشی باهاش

نمیدونم کی 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
گلم‌من ارشد روانشناسی میخونم؟؟؟آخر با کسی که باب دلمهست آشنا میشم؟؟منو راضی میکنن به خواستگار جدیدمج ...

اونی که تو دوستش داری

دوستت نداره 

بله میخونی 

به نظرت م به من خیانت کرد و الان پشیمون ک اومده؟

خیانت کرده اما خودش مثل چی پشیمونه 

البته خیانتش خیلی جدی نبوده اما خب به هرحال ..

خدا خیرت بده عزیزم ببخشی سوال میپرسم همسرم این ماه ازمون داره اون نتیجش چجوری میشه ؟

نتیجه‌اش خوب میشه

شرایط کاریم چطور پیش میره؟سال دیگه یه جای خوب میفتم؟

نه یه مدت همینطوری میمونی بعد از دو سال اوضاع بهتر میشه 

آ که دوسش دارم من بیشتر دوسش دارم یا اون کدوممون بیشتر دلتنگیم قصد نداره برگرده؟

تو بیشتر از اون دوستش داری و فک نکنم که برگرده 

عزیز دلم تروخدا جواب منم بده خیلی استرس دارم من تا دوهفته دیکه شاغل میشم میرم سرکار؟تروخدا هرچی حست ...

آره شغل خوبی هم هست 

ازدواج میکنم باهاش؟مشخصاتش چیه؟فامیله؟

آره 

خانواده‌ت خیلی موافقن 

فامیل نیست 

تحصیلکرده اس