2777
2789
عنوان

بیاید از عشق شوهرم بگم که خودم خرابش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 30 پست
هرچیزی به موقعش خوبه شما سردش کردی دیگه سخته بیاد سمتت من نزدیک یکساله از ازدواجمون میگذره یکبار نشد ...

دل خوش میخواد 

من این حرفارو به خواهر بزرگم میزدم اون سکوت میکرد تا اینکه ازدواج کردم داستان زندگیشو برام تعریف کرد که همسرش خ ا میکرده و دوست دختر داشته 

من خیلی قضاوتش کردم که چرا به خودت نمیرسی چرا اینجوری اونجوری بعد ده سال دقیقا خودم تو همون وضعیت قرار گرفتم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا ازدواج کردی پس ؟از همه چی ناراحت بودی که . الانم زمان میبره تا درست شه بستگی به دل اون داره ...

شب عروسیمون خوشحالترین بودم کلا عاشقش بودم و هستم 

اصن موندم این رفتارا چی بوده من انجام دادم خودم خجالت میکشم 

دل خوش میخواد من این حرفارو به خواهر بزرگم میزدم اون سکوت میکرد تا اینکه ازدواج کردم داستان زندگیشو ...

اینکه طرف بد باشه بحثش جداست خب ایشون شوهرش مشکلی نداره

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

به نظر من برو بشین باهاش حرف بزن بگو میدونم این مدت رفتارام اشتباه بوده و واقعا دسته خودم نبوده و الان متوجه این موضوع شدم 

و میخوام منو ببخشی و از الان همه چیز رو از اول شروع کنیم بهش بگو من تو چ زندگیمو خیلی دوست دارم

اگه درست بشی حرفات شیرین بشه کارات درست بشه مردت دوباره عاشقت میشه عشق بعد ازدواج ک ب وجود میاد خیلی ...

به این راحتی ها هم نیست

همسر دوست شوهرمم مثل استارتر بود 

متاسفانه دوست شوهرم ازش متنفری شد  

خانومش رنگ زد به همسرم کلی التماس که پادرمیانی کنه

منم از سهم خودم خیلی با همسرم حرف زدم که با دوستش صحبت کنه

ولی به قدری تنفر پیدا کرده که میگه من اصلا تا آهر عمرم زن نمی خوام

زنشو چند ساله گذاشته خونه ی باباش و میگه همونجا بمون

منم ازدواج نمی کنم تو هم نکن خرجشم میده 

(اینکه چرا طلاق نامیده که خب دلیلش مشخصه چون نمی تونه مهریشو بده...میگه همینجوری بمونیم تا آخر عمر)

درست میشه مردها خودشون رو سرسخت نشون میدن اما یهو بعد کلی مقاومت وا میرن🤧😄 به تلاشت ادامه بده اما زیاد هم خودت رو تو دست و پا ننداز. سه سال شده خراب کردی حداقل یه سال زمان میبره کامل درست شه. نا امید نشو

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شب عروسیمون خوشحالترین بودم کلا عاشقش بودم و هستم اصن موندم این رفتارا چی بوده من انجام دادم خودم خج ...

بعضیا تا ازدواج میکنن فکر میکنن تمومه دیگه رسیدن هرکار دلشون میخواد میتونن بکنن زنو مرد هم نداره  ولی در اصل ازدواج نگهداری لازم داره