2777
2789
عنوان

کسی رفته دیگه برنمیگرده ن یکساله خداااا دلم تنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 30 پست
عشق‌اگخ بخاطره ویژگی باشع عشق نیست

چی؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید غیر اخلاقی باشه با یکی دیگه برو تو رابطه فراموشش می‌کنی برای من که اینجوریه هروقت بخوام یکی دیگ ...

نمی تونم اعتماد کنم

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
ایشون چه ویژگی های بارز شخصیتی داشته که آنقدر داری به خاطرش ؟؟

تمام ذوقم بود همین وگرنه چیزی نداشت که دنبالش باشم

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
نه برو بهش بگو یبار دیگه دقیقا تو شرایط تو بودم رفتم بهش گفتم اما خب وقتی حرفاشو شنیدم تونستم آروم ب ...

نابودم میکنه اصلا منو نمیخواد

تمام ذوقم بود همین وگرنه چیزی نداشت که دنبالش باشم

پس دنبال آدمی باش که لیاقتت رو داشته باشه نه آدمی که هیچ ویژگی مثبتی نداره .برای خودت احساست و لحظه های طلاییت ارزش قاعل باش 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اینکارو بکن از عطار فلفل سیاه بخر۲۱دونه روز جمعه ده صبح روی هردونه فلفل سیاه سوره‌ی قریش بخون آخرش سوره بگو اسم پارتنر ومادرش مثلا رضا زاییده مریم بازگشت وبی قراری وپشیمانی بسوی سمیرا زاییده فاطمه 

بعدش بریز تو جای اسفند دود کن تا خوب زغال شه بعد بریزتوظرف شور

انشاله برمیگرده

تلاش برای عشق خرد شدن نیست

خیلی تلاش کردم طی این دوسال دو بار پیام دادم اون ادامه نداد

خیلی دعا چله نذر التماس کردم نشد

نمیخواد منو نمیخواد🥲

اینکارو بکن از عطار فلفل سیاه بخر۲۱دونه روز جمعه ده صبح روی هردونه فلفل سیاه سوره‌ی قریش بخون آخرش س ...

مرسی امتحان میکنم

لابد رقیب داری

فکر نکنم کسی رو نداره 

بنظرت چیکارکنم دلم تنگه

چرا با دخترا حرف میزنه ولی جدی نیس