2777
2789
عنوان

خانما من متاهلم

181 بازدید | 26 پست

عقدم بعد داداشم الکی بهونه میاره و دعوا میکنیم باهم بابامم همینطور  

دلم میخاد شکایت کنم ازشون یبار درس عبرت بشه براشون میشه بنظرتون ؟ اینک ازدواجم کردن دعوام میکنن تاثیر داره یا ن ؟

توهین نکنین هرچی باشه بابامو داداشمن 

بگید لطفا

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرمی کردن ک قابل شکایت باشه و پیگرد قانونی ؟

کتک کبودی قابل شکایته؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

میخوای شکایت کنی ازشون بعد میگی هیچی نگید هرچی باشه بابام و داداشمن خب تحمل کن دیگه،،، عیب نداره هرچ ...

خب شاید خودم شاکی باشم ولی دیگران حق توهین ندارن ک

کتک کبودی قابل شکایته؟

اره پزشک قانونی بری اگر در این حده که شکنجه ات میکنن میشه

شوهرت چیزی نمیگه نمیشه زود تر بری خونه خودت 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بنظرت زشت نیست از پدرو برادرت شکایت کنی؟ همسرم بفهمه چه فکری میکنه؟

زشت نیس اونا اینحوری با من رفتار میکنن اونم الکی؟

چه فکری میکنه  نمدونم خودم خسته شدم از زندگیم   از همه وحشت دارم ترس دارم 

اره پزشک قانونی بری اگر در این حده که شکنجه ات میکنن میشهشوهرت چیزی نمیگه نمیشه زود تر بری خونه خودت

خب کبودی اره  هست 

شوهرم خبر نداره ک 😢 شرایطش نداریم بدبختیم یکی دوتا نیس ک

یعنی چی توهین میکنن مگه آدم از دست داداش و باباش شکایت می‌کنه به این راحتی ها الکی الکی کدورت میشه

پ من چی ! دل من چی ! واقعا بدم میاد  ازشون  دیگ خسته ام  از همه چی خسته ام 

اونا پ چجوری فکر نمیکنن ک کدورت نشه ی وقت💔

خب کبودی اره هست شوهرم خبر نداره ک 😢 شرایطش نداریم بدبختیم یکی دوتا نیس ک

معمولا ادم از خانوادش شکایت نمیکنه تحمل میکنه شوعرت بفهمه خیلی برات بد میشه اکر میتونی دوم بیار جلو شوهرت ابرو داری کن تا بری 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️