2777
2789

اینکه میگن پول تو و شوهرت نداره همش چرت محضه !

لطفا و خواهشا با تمام وجودتون توی هر زمینه ای که میدونید مهارتی دارید شروع کنید و یه درآمدی داشته باشید ... حتی اگر اون درآمد خیلی کم باشه ... استقلال بهتون اعتماد به نفس میده ، عزت نفس میده ... استقلال حالتونو خوب میکنه ... استقلال بهتون قدرت میده ...

متاسفانه ما خانم ها از جمله خودم اکثرمون دچار طرحواره ی ایثار هستیم ... فداکاری های بیجا می‌کنیم.  وقتی ازدواج میکنیم دیگه خودمون رو به کل فراموش میکنیم ... از تموم چیزایی که دوست داریم دست میکشیم و تا جایی این ایثار ادامه پیدا میکنه که میبینی اصلا در طی روز حتی یک ساعت هم به خودت فکر نمیکنی ... دائم دنبال اینی شوهرت حالش خوب باشه ، غذاش به راه باشه ، خونت تمیز باشه ، درآمد شوهرت بالا بره ، بچه هات در رفاه و آسایش و شادی  باشن ... ولی تو این وسط دقیقا کجایی ؟

خواهش میکنم از شوهراتون یه آدم بی عرضه نسازید 

و اینکه نخود هر آشی هم نشید 

توی کار و زندگی شوهراتون دخالت نکنید 

هرچی میشه به خودش مربوطه 

ارتباطش با همکاراش یا با خانوادش خوبه یا بد به خودش مربوطه ... الکی حرص نخورید ...

اونا اکثرشون ثانیه ای به اینکه شما الان در چه حالی هستید فکر نمیکنن ... و مطمئنم که اکثریت خودشون یه تنه همه چی رو به دوش می‌کشن ...

آدم باید فکر همه جا رو کنه 

خانم هایی که درآمدی ندارید و دل خوش کردید به همون پول ناچیزی که از طریق همسرتون به حسابتون میاد که بعضیا اصلا پولی شوهراشون بهشون نمیده ، با خودتون بشینید فکر کنید اگر شوهراتون نباشن شما چیکار میکنید ؟ اگه یه روزی به هر علتی از زندگیتون برن ماشینی دارید که باهاش تا سر کوچه برید؟ خونه ای دارید که سرپناهتون باشه ؟ اصلا پولی دارید که بتونید حداقل یه غذا واسه خودتون بخرید ؟؟؟

از اول کردن توی سرمون که پول تو و شوهرت نداره 

اون پیشرفت کنه تو هم در آسایشی

ولی اگه شوهرت پیشرفت کنه

و تو توی همون لول قبلی باشی ، مطمئن باش دور برش میداره ... 

اینو نوشتم تا یه تلنگری بشه برای همه ی اونایی که تا الان راه رو به اشتباه رفتن ... که از این به بعد بیشتر برای خودشون ، روحشون و قلبشون ارزش قائل بشن ...

زندگی تو فقط پختن و شستن و جارو کردن نیست !!!

این چیزا اصلا بد نیست ها 

اتفاقا خیلی هم خوبه ... ولی زمانی وحشتناکه که فکر کنی هدف تو از به دنیا اومدن انجام همین کارهاست ...

تو باید رویای خودتو دنبال کنی ... 

تو از روی عادته که داری هر روز یه سری کارا رو انجام میدی

لطفا به خودت بیا تا فردا پس فردا بر نگردن بهت بگن تو بدون من هیچی نیستی ....

تو خیلی خیلی قوی هستی  ... تو پر از مهارت‌ و استعداد و توانایی هستی ... نور درونت رو روشن کن ... و رویاهاتو دنبال کن ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجوری هم نیست 

زندگی بچه داری و تربیت بچه و امورات خونه رو هم داره

تقسیم وظایف میشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من شاغلم ماشین وخونه ندارم چندین ساله پدرم درومده کارگری میکنم شاغل واسه اونایی که کارمندن خوبه نه م ...

اگه کارت سخته شغلتو عوض کن عزیزم 

کارهای راحت تری هم هست که میتونی از طریقشون درآمد داشته باشی

واقعا حرف راسته 

من چکارکنم که شوهرم وخانواده نذاشتن درس بخونم شوهرم برایه پالتو یا یه مداد ارایشی هزاربارمنت میذاره یا برایه ساندویچ فلافل

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

با اینکه کارت همسرم دستمه و همیشه برام بهترینها رو فراهم کرده 

ولی قبول دارم

به هیچی تو زندگیم حس مالکیت ندارم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

وای خیلی حال دل این روزای منو گفتی😭😭😭😭😭😭😭از ادامه تحصیلم گذشتم البته فوق لیسانس..ادامه ندادم ...

هنوزم دیر نشده عزیزم 

یه منبع درآمد کوچیک واسه خودت راه بنداز 

با اینکه کارت همسرم دستمه و همیشه برام بهترینها رو فراهم کرده ولی قبول دارمبه هیچی تو زندگیم حس مالک ...

منم دقیقا منظورم همینه 

کارت همسرت دستت باشه ، ماشینش هم زیر پات باشه باز هم وقتی اختیاری از خودت نداری به چه دردی میخوره ؟

اره اسی باحرفات موافقم 

الان شوهرم حقوق بگیره یکجا میریزش تو کارت من 

یکی دوتومن نگه میداره واسه خودش

ولی چه فایده حساب ریال ب ریالشو داره وچقدر اذیت میکنه سر این موضوع

دلم میخواد خودم درامد داشته باشم ولی چطوری واقعا نمیدونم باید چیکارکرد

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دقیقا منظورم همینه کارت همسرت دستت باشه ، ماشینش هم زیر پات باشه باز هم وقتی اختیاری از خودت ندا ...

اختیار دارم

طلا و وسایل خونه و...همه چی رو شوهرم خریده

ولی میدونم که مال خودم نیست

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

واقعا حرف راسته من چکارکنم که شوهرم وخانواده نذاشتن درس بخونم شوهرم برایه پالتو یا یه مداد ارایشی هز ...

عزیزم ببین توی چه کاری مهارت داری از طریق همون شروع کن 

برای خودت ارزش قائل شو ، خودتو دوست داشته باش و به خودت احترام بذار