2777
2789

خلاصه پول داشته باشه دیگه.... حالا از هرجایی بش رسیده بالاخره داشته باشه چه قبلا کار کرده جم کرده چه الان شاغله خلاصه دس جلو کسی دراز نکنه و خودش تو حساب خودش پول داشته باشه.   درسته شوهر وظیفشه خرج زنشو بده ولی اصصصصصن ادم دوس نداره عین گداها بگه پول بده شال بخرم پول بده جوراب بخرم پول بده اسنپ بگیرم هی باید بگی پول بده پول بده. قبلا زیاد برام مهم نبود الان که یکم پخته تر شدم فهمیدم چقدر خوبه ادم خودش کار خودشو راه بندازه مثلا دندونش درد میکنه بیاد ب شوهرش بگه پول بده شوهرشم بگه ندارم چقدر حس بدیه.... راستی شما چجوری مثلا بابت کفش شال یا همچین چیزای کوچیکی از شوهرتون پول میگیرین؟؟؟ من قبلا میکفتم بده اگه میداد که هیچ نمیداد جنگ اعصاب راه مینداختم ولی الان اگه یبار بگم و بگه نه دیگه روم نمیشه بگم بده بده حس میکنم کاسه گداییمو جلوش دراز کردم بنظرتون با چه ترفندی پول بگیرم ازش که حس بدی نداشته باشم؟؟؟

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شاغلم ولی حرف شما رو قبول ندارم کرد اگه خوب باشه شاغل باشی نباشی همراهته رفیقته 

جنگ که نیست  دشمنی که نیست 

خانوادست رفاقته عشقه 

من حس گدایی ندارم

همون طور که همسرم میاد خونه میگه یه لیوان آب میدی

حس دور از جون معلولیت نداره!

عشق می کنه از دست همسرش و شریک و یارش آب بگیره

منم همینطور میگم پول میدی فلان چیزو می‌خوام

همسرم یکبار به من حس اینو نداده که دارم پول چیزی رو از «اون» می گیرم همه چیز برای هر دو مونه

همسر بد باشه پول خودتم ازت میگیره و تحقیرت می کنه

پس انداز داشتن زن خیلی خوبه 

ولی باید طوری با مرد رفتار کنی که از روی احساس اقتدار و غرورش خودش دوست داشته باشه پول بده 

واقعا ی سری مهارتا رو ادم یاد بگیره تاثیر داره