2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقع تو هنرمند و جذابی بابا باریکلاااااااا

مرسیییییی😭🎀💋💋💋

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🩷🎠درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻‍♀|بسکتبال🤾🏻‍♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐]|شماره‌دوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻‍🌾|🫧🌜big goals|

خوب مگه شما مسئول سرحال کردن جمعی .

اگه مهمان شما باشن فرق میکنه البته ولی اینکه همیشه بخوای جمع رو بخندونی مخصوصا اگه زیاده روی کنی ، دور از جون به چشم دلقک بهت نگاه میکنن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

شخصی که توی جمع شوخی بیش از حد میکنه انگار میخواد نگاه همه به سمتش باشه 

ارزش خودش میاد پایین کسی ازش حساب نمیبره

حرفش اعتبار نداره

اینها نظر منه

مخصوصا جو و جمعی که سنگینه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

عقیده شخصی

خودم دوست دارم باشم ادم شوخ طبعی هستم

توهین نمیکنم هیچوقت ولی شوخی اره

قبلا خیلی جلو خودمو میگرفتم الان تقریبا تا محل کارم شخصیت شوخم رو دارم و هم خودم راحتم و بقیه هم دوست دارن

اینایی که داخل امضات نوشتی واقعا همه این مهارت ها رو داری؟

اره❤

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🩷🎠درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻‍♀|بسکتبال🤾🏻‍♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐]|شماره‌دوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻‍🌾|🫧🌜big goals|