shahkhanoom مدیر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 549 عنوان بزرگ ترین حسرتتون در زندگی چیه | مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 49 پست بیاین اینجا امشب از درد دلمون بگیمیکی از حسرت هاتونو اگر کسی راهکاری داره بگه چه حل مسئله چه مقابله با حس حسرت گل بهارم 1404/08/10 | 18:38 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 549 حسرتی ندارمبه سه دلیلقبول خطاهام و کنار اومدن باهاشونپذیرش طبیعت و ذات دنیا(به خصوص مساله هستی و مرگ ... افرین کاربرا همگی بیاید یاد بگیریم، ولی شاید خطاهات ک میگی قبولشون کردی کم و ناچیز بوده گل بهارم
purple__rose عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 11119 کاش خودکشی میکردم وقتی موقعیتش بود خیلی پشیمونم که این کارو نکردم هر چی بری جلوتر سخت تر میشه
shahkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 549 یه شوهر پولدار و عاشق و مهربون و خوش اخلاق و حامی که از همه جهت خیلی عالی باشه ازم بزرگتر هم باشه و ... انشالله برات پیش بیاد عزیزم،چند سالتونه؟ اگه دوست داری بیماریتو بگو گل بهارم
shahkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 549 حسرت ندیدن پدرومادر و برادرام،که چندین ساله فوت شدن،حرف گوش کن شدن همسرم حتما مشاوره برو و از کتابا کمک بکیر تا با همسرت رابطت خوب بشه انشالله گل بهارم
shahkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 549 کاش خودکشی میکردم وقتی موقعیتش بود خیلی پشیمونم که این کارو نکردم هر چی بری جلوتر سخت تر میشه چرا؟هیییچوقت این کار و نکناتفاقا از خوشبحتیته که این اشتباه رو مرتکب نشدی، گل بهارم
shahkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 549 رحمت خدا رفته روحشون شاد، هرکسی با یک سری مشکلات دست و پنجه نرم میکنه دیکه گل بهارم
fereshtehh90 عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 632 روحشون شاد، هرکسی با یک سری مشکلات دست و پنجه نرم میکنه دیکه ممنونم عزيزم ببخشيد من يه سوال دارم احساس ميكنم يه مدتيه انگل كرمك گرفتم بشدت خارش عفونت و يبوست دارم شكمم بزرگ شده همش گشنمه و چاق ميشم عجيب نيست؟ انگل باعث چاقي ميشه يا لاغري؟
shahkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 549 ممنونم عزيزم ببخشيد من يه سوال دارم احساس ميكنم يه مدتيه انگل كرمك گرفتم بشدت خارش عفونت و يبوست دار ... تا اونجایی ک من میدونم غلبه ی بلغم پیدا کردی، وای چرا دکتر نمیری؟ گل بهارم
fereshtehh90 عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 632 تا اونجایی ک من میدونم غلبه ی بلغم پیدا کردی، وای چرا دکتر نمیری؟ دكتر رفتم ازمايش داد مثبته همش ببخشيد انگار يه چيزي حركت ميكنه عذر ميخوام عفونت گرفتم لگنم و زير دلم درد ميكنه به مادرم ميگم ميگه تو با اين هيكلت انگل كجات بودمگه انگل ادمو چاق ميكنه يا لاغر؟قرص هم دكتر نوشته ميخورم ولي تاثيري نميبينم
shahkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 549 دكتر رفتم ازمايش داد مثبته همش ببخشيد انگار يه چيزي حركت ميكنه عذر ميخوام عفونت گرفتم لگنم و زير دلم ... تهران هستین؟ گل بهارم
fereshtehh90 عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 632 تهران هستین؟ نههببخشيد علائم عجيب نيست؟ چرا اينجوري ام ميگن كرمك فقط خارش داره و ادمو لاغر ميكنهمن انگار برعكسم كنارش هزار مرض ديگه گرفتم
shahkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 549 نههببخشيد علائم عجيب نيست؟ چرا اينجوري ام ميگن كرمك فقط خارش داره و ادمو لاغر ميكنهمن انگار برعكسم ك ... پیش دکتر دیگه برو تا سریع خوب بشی انشالله، ن عحیب نیست مشکلات ممکنه پیش بیاد گل بهارم
پفک_کرانچی عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 12870 این دقیقا حسرتیه ک منم دارم عزیزممم💔 امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
آسمان_شب_پرستاره عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 750 اکثرا همین طور هستنچرا نمبتونی خوب صحبت کنی؟ منظورم صحبت توی جمع و ایناساعتماد به نفسم کمه