فرمول بیست هم ویدئو حل سوال و خودِ کتاب و یه دفترچه همراه
حالا بنظرتون کدومشون برای کدوم درس سوالات بهتری داره؟
دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط معدل کافی نیست .. من خودم با معدل 19 امسال پشت موندم تست زنی هم مهمه
جدی؟؟
مگه 60 درصد نهایی نیست؟!
دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.
میشه به منم بگی؟یازدهم تجربیم منم اولین سالیه که نهایی دارم
اره اسی کلی بهمون بگو بی زحمتتتت @1پری1
ینی به حدی زندگیم شده نهایی و معدل که دارم کلافه میشم
سلام وقت شریفتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه براتون بهترینا رو آرزومندم موفق باشید ممننون میشم بگی ...
سلام عزیز وقت شما هم بخیر
فک میکنم مستمر و نمره نوبت اول جمع میشن تقسیم 2 میشه و ضریب درس هم محاسبه میشه میشه معدلتون.
ببینید توی دهم مخصوصا ترم اول همه افت تحصیلی دارن . تا بیان خودشون رو پیدا کنن و راه روش درس خوندن یاد بگیرن زمان میبره
و بنظرم معدل 19 به بالا میتونه معدل خیلی عالی ای برای بچه ی کلاس دهمی باشه هر چند بازه ی 18 و نیم تا 19 هم خوب و قابل قبوله