2777
2789
عنوان

فک کنین خواهرتونم

142 بازدید | 13 پست

تو دبیرستان با کسایی آشنا شدم و باهاشون یه ماه دوست بودم بعدش یه اتفاقی میفته بین ما چند نفر و با اینکه اصل کاری داستان من نبودم میام و توضیح میدم

بعد اینا ازم به شدت ناراحت میشن و دعوامون میشه 

بعدش کلی گفتم ببخشید و یه فرصت میخوام و فقط گفتن زمان بده 

الان زمان گذشته دو روز ولی اونا با هم صمیمین کلی و من یه گوشه نشستم . و با هر آدم جدیدی صحبت میکنم یاد اونا میفتم یکی از دوستامون میره میانجی گری  میگن تو نباید دخالت کنی. الان من چجوری باید باهاشون رفتار کنم؟؟؟

اشتباه کردی وقتی مقصر موضوعی نیستی در موردش توضیح میدی و عذرخواهی میکنی

الانم بیخیال اون ادما بشو از اونا واست دوست در نمیاد

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی وقتی مقصر موضوعی نیستی در موردش توضیح میدی و عذرخواهی میکنیالانم بیخیال اون ادما بشو از ...

میرم با ادمای دیگه دوست میشم ولی اگه بین حرفاشون نیش و کنایه زدن چی؟

دقیقا منم این اتفاق برام افتاده هفته های اول مدرسه رفتم توی اکیپی خیلی باهم خوب بودیم با اون بچه شاخ ها هن دوست شدم ولی الان نمیدونم چرا باهام سرد شدن منم تنها شدم🥲😭 هرچی فک میکنم نمیدونم چی باعث و بانیش شده 😭